Tudtok olyan oldalt, ahol családok keresnek saját gyermekük mellé cserediákot nyelvtanulás céljából? (tudásbázis)
SZIA!
KÖSZI;VÁROM A FEJLEMÉNYEKET!
van ilyen oldal, ha jól rémlik, a lányom is szeretne nyáron kimenni angolt tanulni, ő 16 éves.
ha hazajön megkérdezem, tényleg jól emlékezem-e vagy csak valami fizetős oldalt talált
zsóka
Megértelek. Én is kénytelen voltam magántanárhoz küldeni a fiam, ami elég húzos. Az angollal baj lesz, mert ugye az angol nyelvterület igen behatárolt. A mi gimnáziumunkból legalábbis úgy tudom, nem is lehet menni.
Az egyik ismerősömnek, úgy sikerült, hogy a cége egy pályázatot írt ki, a dolgozói között és a fia 1 évre kimehett Kanadába.
De, ilyen oldal van-e amit kersel nem tudom. Az újságokban is inkább nyáron jelenek meg ilyen hírdetések, de mondom inkább a német és francia területről. És még ide is nehéz bejutni, mert ugye nem Mo. a legkivánatosabb ország.
Az én fiam gimis elsős. Náluk a suliba lehet jelentkezni ilyen programra. De, ez főleg a francia és a német területet érinti.
Én szeretném, de a fiam nem...:( Nállatok a gyermeked szeretné vagy inkább te?:)
További ajánlott fórumok:
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- Időbeosztás (szépség, család, nyelvtanulás...)
- Anyukák, akik bármit megtesznek azért, hogy el tudják tartani gyermeküket! Gyertek beszélgetni!
- Kreatív Nyelvtanulás Módszere
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Apák akiknek a gyermekük, csak hír!