Gipsz levétele (beszélgetés)
vedd le :D
kamaszkoromban én is leszedtem :DDD
elő a kalapáccsal és a gipsznek annyi...
reggelig az ujjad is bejáródik ha mozgatod...))
Probléma megoldva, irány a munka..))
:DDDD
elképesztő mennyi rosszindulatú ember! És ha igen, akkor mi van?????
Nyugodtan menj dolgozni.
Nem fáj az annyira, tudom. Én friss törött ujjal dolgoztam fizikai munkát, mint írtam is neked.
A kisujjad szépen tornázik munkavégzés közben. Ennél komolyabb törésekkel járnak gyógytornára és nem halasztják a munkába állást.
Kezdem azt hinni, hogy nyújtani akarod a táppénzt.
Ujjtörésre házhoz jön gyógytornász??
Jól áll az eü. arrafelé.
Csípőprotézis után 3 hete vár egy ismerősöm gyógytornászra.
Nem jó helyen lakunk...
Én tuti:DDDD
Bár ez nem kor függő. A gyerekem is képes minden állapotban dolgozni.
Neki pl. 2x volt eltörve a keze és vállig volt gipszelve, mert könyök alatt tört el mind a két csontja, drótozták is, de ez nem akadályozta a játékban sem, a fociban sem, stb.
Amikor levették a gipszet a kezéről, utána 1-2 órán át még a megszokás miatt nem nyújtotta ki a kezét, de utána figyelt, hogy azt is úgy mozgassa, mint a másikat. Nem jártunk gyógytornára. Akkor még nem volt ilyen...
Hát de nem?
Én 5 porckorong sérvvel is csinálok mindent és csak akkor nyafogok egy kicsit, amikor már nem tudok lábra állni...
egyetértünk...))
Nekem boka törésem volt, térdig be voltam gipszelve és fociztam vele....
de ezt nem mintának írtam...
Szerintem egy ujjtörés, ami 4 hétig gipszelve volt, már régen meggyógyult.
Én mennék de azt, hogy te mit csinálj, neked kell érezned.
Én 1 hetes hasi műtéttel ablakot és függönyt mostam (nem kellett volna), de ez is én vagyok;)
Jön a gyógytornász?
Nem is te fogsz menni hozzá?
Nekem a könyököm volt eltörve, de nem volt gipszelve, hanem csak felkötve kellett hordani.
Jártam dolgozni. Igaz, én irodába dolgozok, de ugyan úgy gépeltem a törött könyökös kezemmel is.
1 hétig nem jártam tornázni, mert ekkor elmentem gyógytornászhoz a doki javaslata alapján. 2x megnéztem mit csinálunk, aztán otthon csináltam tovább úgy, hogy közben dolgoztam és a második héten már tortáztam is úgy, hogy vigyáztam a másik ne legyen terhelve, mert szétcsúszhatott volna a törés.
Tehát, nem értem ezt a nagy óvatosságot...
További ajánlott fórumok:
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a köldökzsinór vér levételéről?
- A menyem május végén fog szülni. Fontolgatjuk a köldökzsinórvér levételét. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
- Anyajegy levétele szépen, nagyobb heg nélkül?
- Köldökzsinór-vér levétele... Érdemes?
- Igaz, hogy a deformált köröm levétele után, ugyanúgy deformáltan nő vissza? Mit tegyek ellene?