Gesztusok vagy szavak. Melyik a mérvadóbb? (beszélgetés)
kicsit pontosabban kérdezd,ha lehetne..
egyébként én is a gesztusoknak hiszek,de sokszor a szavak döntik el,mi fog történni valójában,a gesztusok"csak" a valódi érzéseket mutatják ki.
Na,igen,a megfutamodás,na erről beszéljünk....
"Azt, hogy milyen ember valaki valóban a tettei mutatják meg, nem a szavai és nem is a gesztusai, mimikája, stb."
Erről beszéltem. Mindig a cselekedeteit nézem egy embernek. Tőlem azt és úgy beszélhet ahogy akar.
jó, de én a szavakról írtam, hogy azokkal könnyebb hazudni,mint a testbeszéddel.
Azt, hogy milyen ember valaki valóban a tettei mutatják meg, nem a szavai és nem is a gesztusai, mimikája, stb.
Félrebeszélsz,mint mindig.Egy tag karja nyom annyi kilót,mint ami te vagy.
*mely megtörténik és melyben az adott személy aktívan vesz részt.
Akkor miért nyitottad???
Csinálj egy zárt klubbot!
Valaemlyik megvásárolt és kitartott csicskásod majd ugrik neked. Eltévesztetted a hsz-ot.
Fordítva.
A testbeszéd tanulható, a cselekedet viszont az akarat végső stádiuma, mely megtörténik.
Coming back baby,and lefetyeljed my ondó -szisztéma áll fenn :)
tessék?
ebben az esetben célszerűbb lett volna egy roppant titkos napló:D
ha érdekel a véleményem a kérdést illetően: a gesztusok kevésbé irányíthatóak, nehezebb testbeszéddel hazudni,mint szavakkal, de nem lehetetlen.
Inkább elszívok még egy csíkot,de akkor lesz ne mulass teeeeeeeeeeeeee................:)
Öcsém-ezed és bekaphatja? Ezt vehetjük coming outnak?
Szólj ha már nem leszel ennyire kiéhezve:DD
Te figyi,bekaphatod de jó mélyen és tövig vazze :) Megvagy öcsém,juhééééé! .D
Én fél órája majdnem bepisiltem, annyira nevettem:DD
Te figyi, ne keverj már össze a lefizetett csicskásaiddal:DD Azt csinálok ami nekem tetszik, ha loholsz a s.ggembe tedd, engem nem érdekel. F.rkam sincs:DD
arra nem fogsz,ez nem az az oldal
én a kérdésemre szeretnék választ kapni
Akkor ne nyissál semmit vazze !
Dehogy is,játékfórumon írkáltam az idióta verseim,itt is voltak válaszaim,de nem akarok feltünősködni addig,amíg be nem pöccenek.
Hanem? Csak te akarsz beleirkálni?
Elvesztegetett idő volt :)
nem ezért nyitottam a topicot hogy más beleirkáljon!!
Te hol voltál eddig, hogy észre sem vettelek? :DD
Na innen is lelépett,követem!
Menekülsz mi,vazze ? Követlek bazd meg topicról topicra, nem menekülsz te fac!
További ajánlott fórumok: