Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyegolyóbisok recept

Gesztenyegolyóbisok recept

A Gesztenyegolyóbisok hozzávalói:
4 személyre:
25 dkg gesztenyemassza,
10 dkg mandula vagy dió,
1 dkg kakaó,
5 dkg tortadara vagy csokoládéreszelék.


A Gesztenyegolyóbisok elkészítési módja:
A masszát rummal fellazítjuk, hozzáadjuk a darált mandulát vagy diót, a kakaót, és habosra keverjük. Vizes kézzel kis golyókat formálunk és beleforgatjuk a csokoládéreszelékbe. Mignonpapírra rakjuk és hűtőbe tesszük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyegolyóbisok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook