Geronimo Stilton könyveknél lényeges, hogy melyiket veszem meg elsőként? (tudásbázis)
5. Mödke
2014. jún. 17. 08:58
Szívesen, jó olvasást! A lányom és a fiam is végigolvasták anno az összeset, nagyon jó kis sorozat! A vastagokat is, és a lányom a Teákat meg a hercegnősöket is. Ajánlja azokat is. :)
4. kissyfur1
2014. jún. 16. 13:22
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Akkor megpróbálom a Nevem Stiltont megvenni neki, ha nincs, akkor meg amit szeretne. A vastag könyv is szépek, de azok húzósabbak, először próbára teszem a kicsivel :)
3. Mödke
2014. jún. 16. 10:37
Önállóak, de az első rész "A nevem Stilton. Geronimo Stilton", és a kislányom szt azt olvassa el először. :))) A többi sorrendje már mindegy.
Ez a vékony könyvekre vonatkozik, a vastagok sorban vannak (A Fantázia birodalma stb).
2. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - Kissyfur1)
2014. jún. 16. 08:27
Én úgy látom, hogy önállóak, az a lényeg, hogy különböző ünnepekhez kapcsolódnak, tehát a cím alapján dönts, hogy mikor történik.
1. kissyfur1
2014. jún. 16. 08:14
Sziasztok,
találtam egy korábbi fórumot is, írtam oda is, de még nem érkezett válasz.
A kérdésem az, hogy a kislányom szeretné ezeket a könyveket elkezdeni gyűjteni-olvasni, lényeges, hogy melyiket veszem meg elsőnek, vagy külön álló történetek a könyvek.
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Van folytatása Claire Kenneth Éjszaka Kairóban és a Randevú Rómában című könyveknek?