Gerincem alsó része kiegyenesedett. Van valakinek ötlete, hogy mi javíthatna a helyzeten? (tudásbázis)
Szia cel!
Köszi a nagyon szakszerű választ!
Szia senico!
Mindenek előtt pontos orvosi diagnózis szükséges, az orvos által javasolt és általa felügyelt gyógytorna, mozgás terápia, masszázzsal kiegészítve. Megfelelő cipő használata. A problémából eredő fájdalom enyhítésére szakember által javasolt gyógyszeres kezelés, kenőcsök, krémek alkalmazása jöhet számításba és végül, de nem utolsó sorban ki lehet próbálni az oly sokat reklámozott, gerinchez rögzíthető eszközt. A nevét nem írom le, mert hirdetésként lenne értelmezhető. Javíthat a közérzeten a megfelelő ágy, illetve matrac. Mindezek mellé figyelembe kell venni az életkorodat, testsúlyodat és a csontozat állapotát (csontsűrűség vizsgálat).
Jobbulástkívánva, üdvözöl: cel
Szia. Nekem is hasonló problémám van. Sajnos a doki azt mondta, hogy ez mindig problémát fog okozni. A gerinc melletti izmok megerősítése nagyon fontos, csökkentheti a fájdalmat és így nem is terheled annyira az ízületeket.
Persze ha bárkinek van más tanácsa, én is szívesen veszem :)
További ajánlott fórumok:
- "Szünet"a párkapcsolatban.Szerinted segít a helyzeten? Megéri várni?
- Szerintetek a 4 hónapos fiam hozzátáplálása megkezdésével a pocakfájás javulna vagy csak rontanék a helyzeten?
- Hajhullás, kevés haj - mivel javíthatnék a helyzeten?
- Elrontottam a bablevest, hogyan tudnék még javítani a helyzeten?
- Szerintetek lenne esélyem javítani a helyzeten?
- Tud valaki segíteni, hogyan javíthatnám meg a számítógépemet?