GazdálKODÓ angol üzleti nyelvvizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki tett ilyen nyelvvizsgát, elmondaná, hogy miből készült, és mik voltak a nyelvvizsgán, főleg a szóbeli része érdekel.
Köszönöm
Sikerült a NYELVVIZSGÁM! :-) Korábban egy másik fórumon olvastam egy angol tanárnőről, én is és a barátnőm is hozzá jártunk és tényleg nagyon jól tanít. Minket 4 hónap alatt készített fel a sikeres üzleti nyelvvizsgára (nem húzta az időt, hatékonyan magyarázott, sok feladata és tétele van).
Én is tudok infot adni róla annak, akit érdekel.
E-mailben (juditnagy1989@gmail.com ) szívesen válaszolok a kérdésekre, és megadom a Tanárnő elérhetőségét. További szép nyarat mindenkinek! Jucy
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem találok pontos információt arra vonatkozóan, hogy milyen nyelvvizsgát is kell(ene) tennem. Gazdaságtudományi karon tanulok, pénzügy és számvitel szakos vagyok. A suli oldalán semmi egyértelműt nem találtam, sőt igazából máshol sem látok szakmai anyagra vonatkozó összeszedett információt. Üzleti, közgazdasági, pénzügyi, számviteli, gazdasági.... milyen lehetőségek vannak?
További ajánlott fórumok:
- "Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga"
- BGF nyelvvizsgát tettem (angol üzleti C típusú) és nem feleltem meg, holott a szükséges 90 pontom meglett. Érdemes fellebbezni?
- Melyik a legkönnyebb gazdasági, üzleti nyelvvizsga?
- BGF üzleti nyelvvizsga májusban
- Némettanárt keresek, Kaposváron, középfokú üzleti nyelvvizsgához.
- Zöld út angol gazdálkodási felsőfokú nyelvvizsga