Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gáz, ha küldök egy pasinak Valentin napi lapot?(nem járunk) (beszélgetés)
Nyugodtan küldhetitek!
Ígérem, hogy nem fogok megsértődni.
Mért, ha valakik még nincsenek nagyon meghitt viszonyban, viszont mindkét félnek van humora... nins vele gond szerintem.
Hát, ... ilyet inkább nem küldenék .... :o))))))))
Bocsika, senki nem mondta h ezt küldd.
Találd fel magadat!
Ez azért olyan durva végű :D
Itt ülök magamban
A csodára várva
Az ablak becsukva
Az ajtó bezárva
Hittem, ha itt vagyok
Te is itt vagy velem
Puszta látásod is
Sokat jelent nekem
Ha csak rád gondolok
Érintésed várom
Emléked örökké
A szívembe zárom
Már nem bírom sokáig
Hisz nem vagyok fakír
Ó, bárcsak itt volnál
Drága vécépapír!!!
Pl van ötleted? tudsz mutatni egy pár olyan idézetet?
Szerintem küldhetsz. Csak ne érzelgőset, hanem valami jó kis poénosat. Azt nem veszi senki tolakodásnak, és te sem hódolsz be.
Összejöttél valakivel akinek küldtél?
..és célt értek? ettől valaki Beléd szeretett?
Lehet, hogy öreg vagyok, de én még a hagyományos értékrend híve vagyok. A pasi dolga udvarolni, nem a nőnek felajánlkozni.
szerintem az esélyt meg kéne adni, de te tudod... én mindig küldtem régebben mikor még nem volt állandó párom
Akkor nem küldök. Köszi hogy segítettetek.
Ilyenkor kicsit megkattanok és nem látok a rózsaszín szemüvegen át.
"küldhetnéd név nélkül"
Az meg mire jó?
szerintem igen. főleg, ha tudja, hogy szereted, és ő nem viszonozza, nem közeledik, akkor nem meghatódni fog, hanem esetleg tolakodásnak is veszi. szerintem ne alázkodjál meg
Szerintem jó kis lehetőség erre a valentin nap. pl. küldhetnéd név nélkül, vagy akár névvel is. szerintem nem gáz :)
Én nem küldenék, de te tudod hogy ő hogyan fogadná.
Nem járunk de már régóta szeretem.
Tán nem is akar járni velem. :-(
Tudja hogy szeretem.
További ajánlott fórumok: