Futó szemölcs (beszélgetés)
Vérehulló fecskefű "löttyöt" lehet kapni patikában,bár a kertből tépett tuti jobb lenne:-)!
Egyébként köszönöm a megerősítést, akkor mostmár tényként megjegyzem! Sosem lehet tudni...
A kisfiamnak volt ilyen és jól tudja anya4005, a folyadék fertőz, úgyhogy inkább ne vakargasd. Túl sokat a bőrgyógyász sem tud vele kezdeni, az én kisfiamnak is nagyon-nagyon nehezen múlt el. Valami kenőcsöt kapott, de az már az utolsó utáni próbálkozás volt, meg immunerősítőt.
De a vérehulló fecskefű leve is jó rá, csak az meg nem úgy van, hogy kimegyek az udvarra és letépek egyet.
Lényeg, hogy ne vakard és menj orvoshoz.
Nekem még nem volt,és lehet,h hü.eség,amit írok,de azt hallottam annó,h a benne lévő folyadék fertőz,úgyh nem nyomkodnám,inkább dokihoz mennék!
Mondjuk,akkor is ott kezdenék,ha még semmit nem hallottam volna róla!
Sziasztok, kb. egy hónappal ezelőtt megjelentek az egyik mutatóujjamon, apró hólyagok, aminek a közepén folyadék van és nagyon viszketnek. Meleg vizre nagyon érzékeny, ha kinyomom a folyadékot belőle megszűnik a viszketés érzése.
Ha jól láttam neten, akkor ezt nevezik futó szemölcsnek.
Hogy lehet valamit tenni a viszketés ellen, ill. forduljak bőrgyógyászhoz?
További ajánlott fórumok:
- Nemi szemölcs
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Érdemes Wartner-t használni a szemölcs eltávolítására?
- Tuti megoldás szemölcs elmulasztására
- HPV vírus miatt vannak szemölcseim az intim tájékon, van valaki, akinek hasonló panasza van? Mit lehet róla tudni?
- Vírusos futószemölcs kicsi gyereken. Nektek mi vált be ellene?