Fűtesz már? Ha gázzal fűtesz mennyi a gázszámlád átlagosan, egy lakásra? (beszélgetős fórum)
mi 24ezret fizetünk átalányt egész évben,de rá fogunk fizetni nyáron leolvasáskor mert tavaly a fűtési szezon közepén lett kész az emelet és akkor kezdtünk ott fűteni és az előző évi fogyasztás alapján számolják ki. Tavaly 19ezret fizettünk 86nm +garázsra. A kicsik miatt nálunk 23fok van.
Sziasztok! Nekünk tetőtéri lakás,kb. 80 nm, és a legdurvább hónapban 27 ezer volt a gázszámlánk. Sokalltuk,idén már kazánnal fogunk fűteni.
Gázzal fűtök, szombat óta, de még nem folyamatosan.
3 parapet konvektorom van, 1 falimelegitőm és gázboyler és gáztűzhely.
Múlt télen havi 4050 ezer lett volna, nyáron pedig kb. 4 ezer. Amikor rájöttem, hogy ez igy nem túl jó, akkor havi 18 ezret fizettem és ahhoz képest diktáltam be az óraállást. Tehát 1 évre kb. 200 ezer forint. Idén is igy fogom csinálni,mert a magasabb összeget nem tudom kifizetni.
Most még csak a szobákba és a fürdőben fűtök esténként, de lassan mindenhol kell.
És hány fok van? 21-23.
Mi 60 euró előleget fizetünk 800 köbméterre.Néha fűtünk is vele, de inkább csak főzésre használjuk.
Lehet,hogy kevesebbe kerülne kicserélni.
Eladni és venni egy másikat.
De már 10 szerelő nézte, csinálta és senki sem tudja, hogy miért fogyaszt ilyen sokat
Valami nem jól működik nálatok.Az még nekem is sok lenne.
rendszeresen karban van tartva, de így is ilyen sok
Kifejezetten meleg a ház,a kazáncsak rövid időre kapcsol be.
annyit fűznék hozzá, hogy érdemes a gázkészülékeket évente karbantartani és sokat lehet spórolni vele
Az ablak nálunk is műanyag
Duval kazánnal fűtünk,radiátoraink vannak.Nagypaneles fa ház.
Az ablakok is műanyag,hőszigetelt ablakok.
32e Ft ártalány, 21 fok alul, 23 fok felül
tavaly nem fizettünk rá
szigetelve van a ház
Húúú erről szeretnék többet tudni
Az 55 m2-t 3 konvektorral fűtöm. Havonta fizetek átalányban 11-12 ezer forint körül télen-nyáron.
Külső szigeteléssel,240m2,60-70eFt. 21-22fok mindíg megvan.
130 000?? Nekem az irreálisan magas...konvektor volt? Vagy cirko? Szerintem az borzalmasan drága, nem csodálom, hogy idén nem szeretnél ennyit fizetni.
Jézusom!
Én főzök a gázzal,és két konvektor ment,átalány volt 12 ezer valamennyi.Csak az utolsó számla volt leolvasáskor 15 ezer.
Igen,már vasárnap óta fűtünk.Nappal levessszük,este feltesszük,kb fél óra és kellemes meleg van.Ha hidegebb lesz,nappal is megy majd.Konvektorunk van szerencsére.Én nagyon fázós vagyok,miattam megy már ilyen korán.Nem sok a számla,a legdurvább hónapban is megvan 15e ft-ból.
Mekkora lakásról van szó?
gázzal, tetőtéri lakást. múlt télen kb 30-35 volt, de most már kész a külső szigetelés, remélem, így kevesebb lesz.
Nem, ha fogunk akkor gázzal biztos nem havi 130.000,- Ft volt tavaly 1 hónap.
Igen, valami thermorákkal.
Örülj neki, hogy nem fáztok. :)
Dehogy fűtünk!!
Most van a legkellemesebb idő!
További ajánlott fórumok: