Melyik hónapban vonják le a gázszámlákból a 12 000 Ft támogatást? (tudásbázis kérdés)
Elmaradás van,ami nem igaz,főként,hogy elsők a csekkek utána ami marad azt osztjuk be.
Minden szelvény meg van,szerintem személyesen fogok bemenni mert ez így nem korrekt.
Nem értem
Jött egy levél a közművektől,hogy xy számla nincs befizetve.
Felhívtam őket,mondtam itt van előttem a befizetett szelvény,az összes,mivel havonta fizetem a csekket,de amit be akarnak húzni,még csak számlalevelet se találtam olyan összegről.Ugyh ennyit a 12000es "támogatásról", és ne érezzem becsapva magam.
Igen ez igy van. Mivel nyilván mikor a számládra tették nem volt befizetendő számlád. De a 12 ezer már 21 e óta rajta van. Hidd el.
Ha tartozásod lett volna akkor abból vonják le.
Ezt szajkózzák mindenhol..nálunk a mostanin lesz levonva amit 25-én olvastak.
Levélben is ezt írták
Bennünket a fűtéshez adott 12 ezer érint. Küldtek egy levelet, amiben egyértelműen benne van,hogy az április-május-június hónapra eső központi fűtéssel kapcsolatos költségekből vonják le. De az is ott van, hogy amennyiben a saját költségeink nem érik el a 12 ezret, akkor csak annyi annyi a támogatás és nem 12 ezer.
De azért elgondolkodtató, hogy április 15-ig van fűtés. A fűtéssel kapcsolatos költségeink maximum a rendelkezésre állási díj és a meleg víz díja lesz.
De, mindegy. (Bár sok embernek számít.)
Részemről csak azért kérdés, mert nem szeretném, ha “véletlenül” nem jutna el hozzánk a támogatás. :D
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Az adóbevallás melyik sorába kell feltüntetni az anyasági támogatást?
- Anyasági támogatást melyik napszakban szokták utalni?
- Állami támogatást adó megtakarítások. Melyik banknál a legérdemesebb?