Futás - Első 5 kilométerem! (beszélgetős fórum)
Sziasztok! :D (18 éves srác vagyok.)
Futótársat keresnék nő személyében, akivel talán tudnánk egymást motiválni.. :) Ha érdekelne, írj egy privátot :)
Budapest X. ker. :)
Nem gondoltam volna,hogy bármikor is élvezni fogom,de mindjárt a második alkalommal sikerült.Igazából elsőre nekem tök mindegy lesz,hogy mennyi idő alatt futom le az 5 kilométert,csak sikerüljön.Aztán utána ha sikerül lehet javítani az időmön.
Ennyire nem ástam bele magam,hogy pulzustartomány meg ilyenek,de ha leírnád nagyjából hogy ez miről is szól megköszönném! :) Aztán majd jövök én is a fejleményekkel!Mondjuk a következő futást vasárnapra írja,de esőt meg hideget monda az időjárás,úgyhogy átteszem szombat estére.Remélem nagy bajt nem csinálok ezzel!
Sziasztok!
Én keddem kezdtem,tegnap megvolt a második futás.Abszolút követhető,és reális edzésterv.Nagyon féltem én soha életemben nem futottam,sőt mindig is utáltam.De most megráztam magam és csinálom!Első alkalommal elkövettem a tipikus kezdő hibát és túl gyorsan futottam.Magamhoz képest :D Alig kaptam levegőt,majd meghaltam.De tegnap lassan,kényelmes tempóban végig futottam a 12*1 percet és jó volt.Élveztem.Alig várom a következőt! :)
Okostelefonra nem találtam olyan appot, amire saját edzéstervet tölthetnék fel. Csak a saját beépített edzéstervet engedte.
Polar órára sikerült rátöltenem. Egyébként jó volt, mert jelezte, ha váltanom kellett futás/séta között és akkor is jelzett, ha nem az előírt tempóval futottam.
Sziasztok!
Leginkább egészségmegőrzés céljából és hogy bizonyítsak magamnak, szeretnék képessé válni arra, hogy lefussak 5 km-t. Erre találtam is egy nagyon jó(nak tűnő) 6 hetes edzésprogramot. Keresnék olyan mobilalkalmazást, amibe betáplálhatnám a programom, illetve jelezne nekem az előre megadott időnként, hogy most futás vagy erős séta jön. A runkeeper-t letöltöttem, de nem találom, hogy hol tudnám beállítani. Tudna esetleg valaki segíteni?
Köszönöm :)
Szia! Miután mondtam, hogy mindig benézek, eltűntem. Egy meghülés is gátolt a futásban egy hétig, de újra ok minden, az idő szép. Átlagosan 6-os idővel futok, 10 km felett ez romlik, 5 km körül pedig picit alatta vagyok. Jövőre az a tervem, hogy az 5 km-t fussam minél jobb idővel, eddigi legjobbam az 5,4-es idő volt (rekortánon). Idei terv a 700 km. Az meglesz, már nem kétséges.
Többnyire városban futok, de a szabadban imádom igazán, sérülés, betegség miatt ill. az idő javítása végett néha futópálya.
Én is itt vagyok, de futni nem sok időm volt mostanában. A héten pedig az eső akadályozott. 2 futásnak is örültem a héten:)
Holnap remélhetőleg 30 km gyalogos teljesítménytúra.
szia :)
3szor mentem a héten, de holnap is megyek, így meglesz a 4 alkalom( igaz ma de és du is...vagyis 5). nem hosszúk voltak a héten, inkább rövidek 3-3-4,5-4,5-3,2 és holnap is meglesz a 7 remélem.
Milyen tempóban futsz? És mi a célod?
Én folyamatosan :) Mindkettőt :) Futok is és nézem is mizu itt. Habár besűrűsödtek a dolgaim és árnyéka vagyok egy hónappal ezelőtti önmagamnak, de visszatér a régi rend, mert kitűzött céljaim vannak még az idénre a futást illetően.
Átlagosan heti 3 futi (mostani zűrösben sajnos kettő..). Most rövidek, gyorsak sötétben, városban amúgy hosszabbak, lassabbak, dombozósak borvidéken. Na, az.. az az, amire vágyik a szívem!
Te? :))
További ajánlott fórumok:
- 20 kilométeres (terep) bicajozással (50 perc) kb. mennyi kalóriát lehet elégetni?
- Egy helikopter Leningrádból Északra, utána Keletre, utána Délre, s végül Nyugatra repült 500 kilómétert. Hol szállt le Leningrádhoz képest?
- Hány kilométer távolságra van Tapolca Bécstől?
- Napi 3 kilométer kocogással lehet valamennyit fogyni?
- Meg tudja mondani valaki hány kilométerre van Oroszlánytól Ukrajna?
- Pulzus, kalória és kilométer számláló - Hol tudok venni a futáshoz ilyen számlálót, és mennyibe kerül kb??