Füstölt halas pikáns saláta recept
A Füstölt halas pikáns saláta hozzávalói:2 alma,
kevés citromlé,
40 dkg főtt cékla,
2 füstölt pisztráng,
az öntethez:
2 evőkanál balzsamecet,
1 kávéskanál mustár,
ízlés szerint reszelt torma,
1 evőkanál ribizli dzsem,
2 evőkanál napraforgó olaj,
2 evőkanál dióolaj (helyettesíthető olívaolajjal is)
A Füstölt halas pikáns saláta elkészítési módja:
Keverd össze a szósz hozzávalóit. Az almát vágd félbe, szedd ki a magházat, majd vágd vékony szeletekre, és öntözd meg citromlével, hogy ne barnuljon meg. A céklát vágd 1 centis kockákra, és keverd bele a szószba. Az almaszeleteket rendezd el salátástányérokon, halmozd rá a céklás öntetet és a vékony szeletekre vágott füstölt pisztrángot.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. máj. 24. 19:50
A füstölt halas pikáns saláta elkészítési módja és hozzávalói.