Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Füstölt halas pikáns saláta recept

Füstölt halas pikáns saláta recept

A Füstölt halas pikáns saláta hozzávalói:
2 alma,
kevés citromlé,
40 dkg főtt cékla,
2 füstölt pisztráng,

az öntethez:
2 evőkanál balzsamecet,
1 kávéskanál mustár,
ízlés szerint reszelt torma,
1 evőkanál ribizli dzsem,
2 evőkanál napraforgó olaj,
2 evőkanál dióolaj (helyettesíthető olívaolajjal is)


A Füstölt halas pikáns saláta elkészítési módja:
Keverd össze a szósz hozzávalóit. Az almát vágd félbe, szedd ki a magházat, majd vágd vékony szeletekre, és öntözd meg citromlével, hogy ne barnuljon meg. A céklát vágd 1 centis kockákra, és keverd bele a szószba. Az almaszeleteket rendezd el salátástányérokon, halmozd rá a céklás öntetet és a vékony szeletekre vágott füstölt pisztrángot.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A füstölt halas pikáns saláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook