Fürdőruha probléma (tudásbázis)
Egy új fürdőruhákkal foglalkozó vállalkozás esetében, mi az ami miatt biztosan nem vennétek meg az adott terméket?
Van-e esetleg számotokra nagyon zavaró részlet egy fürdőruhán?
Igen, gáz.
168/82 jelenleg. Tipikus körte. Felveszem a bikinit, mert nem én vagyok egyedül ilyen alkat aki felveszi.
A kendő a legjobb ötlet.
Nekem is olyan van, amit ha a derekamra kötök akkor maxi, és a strandon séta közben még a combomat sem látják.
És a nyakba is köthető. Megvan a teknikája.
Olyan emberekkle ne is foglalkozz,akik csúnyán néznek Rád azért,mert kicsit teltebb a feneked!!!
Sz@rd le őket!
Nekem is van narancsbőröm, és eléggé zavart, h ez más lesheti a strandon, uh vettem magamnak egy "bermudát", ami nőies, a mintája olyan, amitől gömbölyűbbnek hat a popsim. Pont illik a bikini felsőmhöz.
Abban bemehetek a vízbe, mászkálhatok a parton.
Ha napozok, akkor leveszem...fekve nem látszanak a göröngyök.
Szerintem kendőben a vízbe menni nem a legkényelmesebb, jól rád tapad, ha kijössz a vízből.
Szia!
Minden nőnek van gondja az alakjával.
Szerintem próbáld megelfogadni magad,hidd el,nem olyan nehéz!Nem kell senki előtt szégyenkezned,nincs tökéletes ember:)
Sokan még buknak is a nagy fenékre!
Én úgy gondolom,hogy a nadrág mégjobban felhívná arra a részre a figyelmet,amit Te nem szeretsz magadon.
Kendőben sem lehetsz folyton,viszont,ha abban fesztelenebb vagy,akkor azt használj inkább,de mondom,szerintem nem kellene ezen aggódnod:)
Szerencsére nem vagyunk egyformák:):) Olyan rucit vegyél, amiben a legjobban érzed magad. Tanácsot adhatunk egymásnak, de magamról tudom, hogy sokszor bárki-bármit mond, csakis a magam feje után megyek.
Kinek ez, kinek valami más fazon jön be, de a lényeg, hogy TE NEKED kényelmes legyen és jól érezd magad.
Hopp a gatyós fürdőruci... Na most szeretnék eloszlatni egy tévhitet: HA NEM TÖKÉLETES AZ ALAKOD, ESZEDBE NE JUSSON!!! Ezek a darabok nem az ápol és eltakar jegyében születtek. Nekem is nagy a seggem, de hihetetlenül növeli a kritikus területeket optikailag. Vegyél tankinit. Egy trikó, és egy szélesebb bugyi, de nem gatyó. A combokba (pláne narancsbőrrel) bevágó gatyó képét magad elé képzelted már? :) Én nem akarom látni :)
A másik: ha nyaralsz, ne már azzal foglalkozz, ki mit gondol. érezd jól magad, és magasról tojjál mindenkire :)
Igen Katus:)
Azok vagyunk:P
Köszönöm a sok választ.Nagyon nehéz lesz leküzdeni,főleg ,a barátai előtt,ahol sok sok csinos leányzó is lesz.Úgy gondolom a vékonyság sokkal elfogadottabb mint egy duciság.Nem lenne baj a súlyommal,csak a fenekem egybe vana combommal,tehát igazi tepsi seggű vagyok,ezért van gondom az alsóval:)
Igen ,köszi kérdésed,már el is küldtem:)
Sokat fogytam és emiatt nekem is narancsbőrös eléggé a fenekem, ráadásul örököltem is...de ha válsztasz egy egybetalpas vagy magasabb sarkú strandpapucsot, sokkal feszesebbnek tűnik majd a feneked, a vízben meg már úgyse látszik:)
Szerintem a sok anyag csak nagyobbnak láttatná a részeket, mint amilyenek valójában.
IGEN!!!
Erről beszélek én is. Ha mi magunk jól érezzük magunkat , mások is a pozitív kisugárzást fogják látni és máris egy fokkal jobban nézünk ki:):)
Én a 163 centimhez és 85 kilómhoz felvettem egy fekete fürdőrucit és egy strandkendőt.
Nem mondom hogy nem volt fura, de nem akartam többé lemaradni a nyári élményekről.
Ahogy az előttem szóló is írta, a vízben pedig meg nem látnak.
Hidd el, lesznek nálad dundibbak is, aki felmerik venni olyan alkatra a bikinit.
Irigylem őket az önizalmuk miatt.
Fel a fejjel és élvezd a nyarat, a hűs vizet, jó szórakozást!