Furcsán viselkedik a kutya (beszélgetős fórum)
Nem csúszik jobban, mint egy festett felület.
És talán nem pont a küszöbön csúszik meg.
Én leterítenék oda egy szőnyeget.
Ez jó ötlet!
Vagy ha esetleg félő, hogy a lábtörlőben az emberek megbotlanak közlekedés közben.
Mi van, ha befestitek a küszöböt valami olyan színre, amit ismer, és nem tart tőle. Pl. fűzöldre.
Ó, hát van ilyen, a kutyák látása nem jó.
No és amikor álmából felriad, álmából ugatva ugrik fel és nekimegy szó szerint a falnak, mert még kába? Sikerült visszafojtanunk a röhögést, de ezután még úgy tett, mint akinek tényleg van ugatni valója, tett egy kört a szobában és az ajtó felé is ugatott párat. Édes kicsi Bodzámmal történt meg.
Egy 7 éves kutyáért megteheted, hogy veszel egy kis szőnyeget, és a küszöbre teríted. Lehet kapni amolyan lábtörlő méretűt is. Téged mennyiben zavarna?
A kutya meg lehet, rosszul lát, és tényleg gödörnek hiszi.
Szio 😊
Picit erőltetni kellene, nah persze nem úgy, hogy odarángatni vagy ilyesmi. Mancsát pl. átrakni a küszöbön. A miénk mikor pici volt, A csatornától félt, hogy olyan lyukas volt, az nem tetszett neki. aztán próbáltuk picit erőltetni hogy ha rálép se lesz semmi baja. Aztán sok dicséret simi jutalomfalat. 😊
További ajánlott fórumok:
- Furcsán viselkedik a párom
- Ki tapasztalta már, hogy a cicája kutyaként viselkedik?
- Mentett kutya, ha itthon vagyok jól viselkedik. 1 órára elmentem, felugrált minden szekrényre, mint a macskák. Erről hogy szokik le?
- Sterilizalt szuka kutya hogy viselkedik?
- Egy hete ivartalanított szuka kutya furcsán viselkedik... Mi lehet a gond?
- Miért viselkedik furcsán az exem?