Ki tapasztalta már, hogy a cicája kutyaként viselkedik? (beszélgetős fórum)
Háát ez nehéz ügy.. ha egy macska a fejébe veszi hogy az adott lény nála lejjebb van a huerarchiában akkor márpedig móresre fogja tanítani..
Egy viszonylag kíméletes módszer: erélyesen rászólni a macsekra és éles hangot hallatni;(erős taps 1x-2x. Ez kizökkenti és előbb utóbb talán leszokik róla. A macsekjainknál bevált a szétválaaztáshoz mikor összemarakodtak néha.
Ő fickó volt, utódok nélkül. kár pedig gyönyörű kiscicók lettek volna a környéken :) de akkor lehet hogy eddig sem élt volna :(
akkor a tiéteknek legalább van öröksége
:(
Ne is mond! Cipó volt úgymond az ősmacskánk, neki lettek kölykei, abból még kettő él, olyan kis drágák!
a fekete ördögöm macskás macska volt és nem hasonlítgatásból de nagymacskás dolgai azért voltak :D
nagy testű lévén kissé cammogósabb volt, olyan párducosan lépdelt és nem tudott nyávogni csak morogni (meg csipogni mint egy gepárd, sosem hallottam 8 év alatt nyávogni :D )
borzasztóan hiányzik is... :(
:DDD
Tudjátok, megmosolygogtat ez az egész.
Hüle" szokásnak tartom, folyton hasonlítgatni bármit és bárkit, pedig sajnos elég hétköznapi....
Szóval nekem a macskám úgy macska, ahogy ő/ők van/vannak a kis bolondságaival, szeszélyeivel, kvartyogásával....
Nem mondom, hogy kutyásodik, mert nem tartom fair-nek.
De lehet, hogy én gondolom rosszul. (:
Az én állataim,elmebetegek,és már úgy érzem,hogy én is.....tőlük.
A macska úgy jön mint eg kutya,a kutya meg utánozza a macskát,amikor a karmait élezi a széken!Ahová megyek,jönnek utánam,megyek a "toálettre",a papagáj a vállamon,utána a kutya,majd a macsek következne,de ő már nem fér be,így megvár kint:))A fürdőszobánk elég nagy,így oda már négyesbe megyünk:)
Javaslom a dokit! :)
Mindkettőnek! :P
Amúgy a mi macskuszaink is pofázósak, néha szeretném érteni, mit kvartyognak.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Furcsán viselkedik a párom
- Mitől viselkedik így egy férfi?
- Miért viselkedik így velem az anyám?...legszívesebben már meghalnék... :(((
- Szerintetek miért viselkedik ilyen ellenségesen anyósom?
- Miért viselkedik így egy anya?