Fülplasztika-orvosok (beszélgetés)
Sziasztok !
Valaki megtudja mondani, Debrecenben, Dr. Molnár Csabánál mennnyibe kerül egy kétoldali fülplasztika ?
Köszo előre is !
Szia John John!
Milyen lett a végeredmény? Mi a véleményed a Doktor Úrról? Én most kértem tőle konzultációs időpontot, nagyon bizakodó vagyok.
Jósvay meg megcsinálja 130 ezerért, és szintén profi munka! :)
Pór Ferenc is a képeid alapján szépen dolgozik, a füles fórumról még senki nem volt nála, szóval személyes tapssztalatot még nem hallottam róla.
Sziasztok!
Én budapesten Pór Ferencet ajánlanám, ő Budán a Virányosi klinikán dolgozik, magánklinika és nagyon kedves segítőkész és szépen dolgozik, mivel nekem a héten vagy jövőhéten lesz nála fülplasztikám ezért, és nagyon jóba lettünk a dokival, és karácsonyra tekintettel azt mondta nekem ha viszek még valakit akkor 180.000ft helyett 150.000ft-ért megcsinálja nekem és akit viszek, ha valakinek megtetszik a munkája akkor nyugodtan írjon rám és beprotezsálom, mint barátom. Képek a munkáiról a képeim között található!!
Sziasztok!
Én egy szegedi orvost ajánlanék a figyelmetekbe, aki úgy dolgozik, hogy utána egy szemernyi fájdalmatok sincs (nekem mellplasztikát csinált és utána sem volt semmi fájdalmam pedig eléggé szét kellett szabdalni). Hétfőn műtőtték a lányomat és kutyabaja mondtam is hogy lehet hogy csak bekötötték a fejét és nem is csináltak vele semmit. Mindenesetre holnap meglátjuk az eredményt. Ja, és nem horror áron dolgozik.
Sikizita! Én is attól tartok, h vagy tüsszentek vagy hányok... :S
Ha majd tudsz kérlek válaszolj az előző kérdésemre, mert érdekel nagyon. Ha gondolod akár a mail címemre: onodiandi@gmail.com
Sikizita!
Most olvasom, h téged is a Szent Imrében műtöttek. Engem is:-)) Dr. Kelemen Péter. Leírnád nekem a teljes folyamatot??? Mi a szokás ott? Te fizettél külön a dokidnak?? Varratszedés után hányszor kellett visszamenni??
Köszi! :-)
én attól tartok nem ártok-e a rágással a sebnek, de a doki szerint nyugodtan ehetek bármit...
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.