Gyerek fülplasztika tb támogatásra (beszélgetés)
Én is így olvastam. Mostmár csak az a kérdés, hogy miért kaptam a Bethesda gyermekkórház sebészétől ezt a választ. Idézem,, Kedves Gabriella!
Plasztikai sebészetben az elálló fülkagyló műtéti kezelése esztétikai beavatkozásokhoz van sorolva, TB által nem finanszírozható.
Üdvözlettel: Bene Ruzsena"
Csinálnak bizony!
A fül mögött varrják "fel".
Gyerekeknek csinálnak ilyet?
Én azért gondolom, hogy nem, mert felnőtt korig sokat alakul a fül és lehet, hogy nem úszná meg 1 műtéttel.
Érdeklődj utána, de egy hosszú haj sok mindent eltakar....
Sok sikert.
Menj el mas korhazba plasztikai sebeszhez es majd ő megiteli h tb kategoria e.
Nemtudom gyereket fogad e felnőtt korhaz..nemhiszem.
Nemtudom a gyerekkorhazakban milyen plasztikai sebeszek vannak.Ennek nezz utana.
Az en lanyomnak is picit szetall a fule.Ha zavarna en is megmuttetnem neki.Igazad van.
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládosok!Milyen állami kedvezmények, támogatások, vehetők igénybe 5 éves gyerek, és egy most született ikerpár esetén?Köszi
- Az egy gyerekesek milyen támogatásra számíthatnak?
- A gyerek után járó támogatás, egyszeri még most 60 000 Ft, csak az első gyerek után jár, a másodiknál már nem?
- Sérült gyerekek után igényelhető támogatások
- Akik a 80-as években szültek!Milyen támogatások voltak akkoriban a gyerek/ek után?
- Aki munkaviszony nélkül szül gyereket (tehát a gyerek születése előtt nem volt semmilyen munkaviszonya) jogosult bármilyen támogatásra?