Sérült gyerekek után igényelhető támogatások (beszélgetés)
Köszönjük! Szerintem sem látszik külsőleg semmi. Képek alapján szerintem senki nem mondaná, hogy bármi gond lenne vele.
Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?
Nem is látszik a babán, hogy bármi baja lenne. Szép kislány nagyon! :)
Gyógypedagógus vagyok..
Igen, róla, szeptemberben már 2 éves lesz. Telik az idő. :)
Ahogy keresgéltem interneten a gyermekvédelmi támogatás is keresethez kötött, de azért utána nézek.
Több fórumban is említették a PED intézetet, hogy még a maszek dévényes kezelésre is lehet támogatást kérni, de én csak iskola érettségi felmérést találtam náluk...
Szia! Utazási támogatás a vizsgálatokra, fejlesztő gyógypedagógiai ellátás, plusz amit javaslok, hogy vedd fel a kapcsolatot a gyermekvédelmisekkel, és használjatok ki minden lehetőséget.
Az egyéves kicsi lányról van szó?
Még nem csúszott le, de sietnie kell.
Én most veszem el a kérelmeket, és majd nyáron fizetem ki.
Igen!
Közlekedési támogatás,úgy tudom,hogy áprilisig lehet igényelni.7000 forint.Egy összegbe adják és évente.Még lehet nem csúsztál le róla.
Sziasztok!
Az én lányom súlyos agykárosodással született, és nem igazán találtam olyan fórumot, ahol az igényelhető támogatásokról információt találtam volna.
Várom mindenki hozzászólását, aki járatos a témában.
Amiről én tudok, az az emelt családi pótlék, közgyógy ellátás, parkoló kártya és autónál adómentesség...
Orsi
További ajánlott fórumok:
- Hallottad, hogy gyes alatt is jár az iskolakezdési támogatás?És akár mindkét szülő igényelheti?
- Van bármilyen otthonteremtési támogatás, amit fiatal párok igényelhetnek?
- Távfűtés és gáz támogatás igénynél a tulajdonos igényelheti, nem baj, ha nincs oda bejelentve lakcímileg, vajon?
- A nyíregyházi önkormányzatnál lehet igényelni szülési támogatást? Ha igen, mekkora összeg és milyen feltételek mellett igényelhető?
- Milyen feltételekkel igényelhető lakásfenntartási támogatás?
- GYES/GYED, CSP, TGYÁS - Ezeken kívül igényelhető valamilyen támogatás?