Fül-or gége, fülpattogás? :( ideglüktetés? (beszélgetés)
4. 2c5f60da64
2016. jún. 10. 15:09
Orvos!
3. kis.ticsok
2016. jún. 9. 12:53
Nekem szokott lenno ilyen én ahhoz hasonlítanám mi.tha valaki dobolna a dobhártyán. Nem voltam vele orvosnál, mert engem ennyire nem idegesít. Nálam 1-2 hétig csinálja, elmúlik 1-1,5 hónapra utána megint hallom.
2. 4740439ec6
2016. jún. 9. 12:35
Méress vérnyomást.
1. 2f7e180b49
2016. jún. 9. 12:15
Sziasztok....nem szokott ilyen jellegű panaszom lenni, de most teljesen bepánikoltam ,hogy mi ez ..
Reggel bejöttem dolgozni és egyik pillanatról a másikra elkezdett "pattogni" a fülem, vagyis inkább ahhoz hasonlítanám, mikor a karon vagy egyéb testrészen csak úgy magától egy kis ideg elkezd rángatózni...gondoltam abbahagyja...de nem :( reggel 8tól csinálja percenként két percenként , nagyon kellemetlen már a fejem is rohadt módon fáj, bevettem egy fél szem nyugtatót két magneb6-ot, 2 kálciumot :D hol halkabban hol erősebben hallom....hát szóval vkinek iesmi jelenség ?
További ajánlott fórumok:
- Ki tud ajánlani egy megbízható, lelki ismeretes fül-orr gégészt?
- Ismer valaki nagyon jó gyerek fül-orr gégészt Szegeden. Csabán vagy Gyulán?
- Az egyik fül-orr-gégész által végzett gégetükrözést meg sem éreztem, a másik doki pedig alig tudott megvizsgálni? Miért van ez?
- Győrben felnőtt fül-orr gégészt keresek, olyat aki műt is/altatásban is/ mandula műtétre.Tud valaki ajánlani?
- Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház fül-orr-gége osztályáról?
- Szegeden tudnátok ajánlani fül-orr gégészetet?