Ki tud ajánlani egy megbízható, lelki ismeretes fül-orr gégészt? (beszélgetés)
Én most keresek a kisfiamnak egy megbízható fül-orr-gégészt Budapesten a XVII. kerület közelében, persze ha távolabb van az sem gond, csak jó orvos legyen.
Tud valaki segíteni?
Dr.Horváth Zsuzsánál voltam én is!
Alaposnak tűnik!Csak 2x voltam nála!
Szia
Szent Imre kórház:Dr Horváth Zsuzsanna
Nagyon aranyos és nagyon megbízható nekem és az exemnek is ő szedte ki a mandulámat 2éve.
Auth Csilla anyukája, Dr. Balázs Boglárka (Bpesten) foniáter is, és addig nem nyugszik, amíg rá nem jön, mi a bajod, és nem akarja minden áron kivenni a mandulád, csak ha nagyon indokolt.
Gyerekekkel, felnőttekkel is foglalkozik, úgy tudom, én a gyerkőccel voltam.
Googleban megtalálod!
Én a Bp-en a Szigony utcában,Tóth Krisztinát (aki adjunktus)és Krasznai Magdolnát javaslom mind ketten nagyon lelki ismeretes orvosok,és nem pénz éhesek.
Most pénteken voltam a Tóth dr-nőnél 10-re értem oda,Nem volt gond,csak annyit kért várjak türelemmel mert mütőben van,pedig be sem jelentkeztem nála.Több éve járok hozzájuk.
Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórhz,dr.Pál főorvos
Nagyon jó,és lelkiismeretes orvos
Nehéz kérdés... pedig orvos vagyok :(
Mi a gond?
Én ha nekünk bajunk van, Árvai Évához járok, de csak magánrendelése van a XVI. kerületben péntek-szombat-vasárnap, különben Németországban dolgozik.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- 5 éves gyermekemnek keresek egy lelkiismeretes kedves fűl orr gégészt Érden vagy a környékén.Tud valaki segíteni?
- Tud valaki Debrecenben, megbízható-jó lelkiismeretes háziorvost ajánlani felnőtt részére?
- Debrecenben tudnátok ajánlani megbízható fül-orr-gégészt gyerek részére?
- Zalagerszegen keresek megbízható, lelkiismeretes és tapasztalt háziorvost. Tudtok ajánlani?
- Tudtok megbízható és lelkiismeretes állatorvost/állatklinikát ajánlani Budapesten a XVIII. kerületben?