Függönyt szeretnék mosni gépben, le kell szedni a karnis karikáit? (tudásbázis)
Én egy tisztítószert vágtam a földhöz, mikor nem tudtam elolvasni. Elfeledkeztem magamról, azt hittem, otthon vagyok.
Tényleg piszokság!
különben mást nem is érdemes vasalni asztalon a függönyön kívül, csak nekem ma még tetszett.:))
Nem segít! Szerintem direkt olyan apró betűvel írják az ilyeneket, hogy ne legyen olyan szemüveg, amivel el lehetne olvasni.
Nem tudom miért jó ez nekik....
A függönyt nem vasalom, de minden mást igen:D
Asztalon nem megy a vasalás, nem tudom miért. Biztos agyas vagyok:D
Ja persze, neked könnyű, mert volt annyi eszed, hogy nem vettél vasalós függönyt. D
Tegnap ment a klíma a nappaliban, én viszem be a szobába a vasalódeszkát, és akkor villant át, hogy miért nem kint vasalok?
Olyan jól és gyorsan sikerült, hogy nadrágomat, pólókat ma is az asztalon nyomtam ki. :))
Az én gépemen is van kézimosás, függönymosás, vasaláskönnyítős, stb. program. Minek mosnék kézzel?
Én ha valamit nem tudok a gépemen, akkor a neten megnézem, bár meg van a használati útmutató, de olyan aprók a betűk, hogy nem látom:DDDD
Semmit, szó szerint!
Ha lehet mosni, akkor megy a gépbe, ha nem lehet mosni, akkor meg sem veszem:D
Semmi baja nem lesz semminek, hogy gépbe mossunk! Ez már nem a keverőtárcsás hajdú!:DDDD
Ja, és csak vasalódeszkán vasalok:DDD Ha kell használok ujjafát. Asztalon nem tudok vasalni....
De milyen érdekes; amíg felültöltős volt, rajta egy fonott kosárka, és alatta volt, évekig. Ha mostam, a kosárkával együtt félreraktam. Most elöltöltős, állandóan ott lehetne....erre még a dobozzal együtt kidobódott.
Ehhez magyarnak kell lenni? :))) Talán hungarikum?
Ugy szokták..minek a használati :D dobjuk ki :D magyarok vagyunk :D
Nekem a gépen van,nem is mer hozzányúlni senki :) mondjuk a mosógéphez se nagyon :D
Tavasszal vettem egy gyapjú pulóvert, és azt mondta az eladó, hogy rövid ideig, csak átnyomkodni, és még valami: nem is mosószert mondott, hanem pici hajsampont.
Lehet, hogy van alternatíva, de én nem tudok a gépemen, csak 2 mosást. Rövid, és egész. D
Gratulálok! :) A nagyszobai függönyünk 2,20x 8 méter, ezt régen vasalódeszkán húzgáltam át.
Különben én is sokat mosok kézzel. Nem azért, mert imádok mosni, hanem ezek annyira finom holmik, sajnálnám sokáig áztatni gépben. Legrövidebb program is hosszabb, mint egy frissítő öblítés kézzel. Újabb mosógépekben biztosan van alternatíva.
Semmit? Nekem több pulcsim és nyári felsőm is van, amit csak kézzel...a mosónők korán halnak. Ezért vannak a ráncaim is, biztosan. D
Tegnap 2 függönyt kivasaltam, végre volt annyi eszem, hogy nem a deszkán, hanem asztalon. D
Igen!
Tehát, nem rég kiesett az egyik merevítő az egyik melltartómból és szerelőt kellett hívni, aki darabokra szedte a gépemet mire ki tudta szedni. 7 eFt-ba került. Elment, majd kezdtem mosni ismét. A melltartót természetesen megvarrtam, és mosás közben ismét hallottam a hangot, amit az előző alkalommal is. Na, elképzeltem, hogy újra szerelőt kell hívni:( Szerencsére most nem nem ment be a dob alá. Ki is dobtam a melltartót....
Azon nagyaobb lyukak vannak, mint a melltartón csinál a merevítő. Legalább is én még csak ilyet láttam.
Sajnos én már egyszer megjártam...
7000 Ft-ért szedte ki a gépből a szerelő a merevítőmet, pedig olyan picit lyukasztotta ki a melltartót, hogy alig találtam meg amin kijött.