Vettem az összes ablakra új függönyt, de rohadtul... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én a lidl-ben vettem meg a függönyöket, de nagyon messze van még, hogy feltegyem. Remélem nem kell vasalni.
Én is mosás után azonnal fel szoktam tenni és az eddigiek sosem voltak gyűröttek. Remélem ez sem lesz az...
Én sem. :)
Mi télen-nyáron így csináljuk, nem gyűrött.
Mi kímélő mosás után alacsony fordulatszámon centrizzük, és abban a pillanatban megy vissza a karnisra. Már nem csöpög, és gyönyörűen kilógja magát, amíg megszárad.
Dehogy vasalom, Isten őrizz.
Hah…
Az első évben amikor ideköltöztem, kaptunk egy hívást nagynénitől: nem akarjátok kimosni a függönyöket? A kocsiból láttam, hogy fekete. 🥹😀
Másnap mooostunk, eggész nap!!! 😀
Mi olyan magasan lakunk, ha meglátja valaki utcáról, hogy gyűrött, annak bepuszilok 🙂
Mostanában kezdtem nem vasalni, még a nagyszobait sem. Rájöttem, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel, így túllépek rajta.
Tapasztalat szerint mosózsákba, párnahuzatba téve, 30 fokon, minimál centrivel nem vészes.
Kolléganőm szétcsapatta ezres fordulatszámmal, még a szálai is átrendeződtek.
Nekem is ilyen függönyöm van.Első mosás után én is felraktam vasalatlanul.
Kimentem az utcára és nagyon nem tetszett...
Újból öblítés,kivasaltam. Azért zongorázni lehet a különbséget.Kibírom,bár nekem a terjedelme miatt van bajom.
Kárpótoljon a tudat,,hogy legalább szépek.
Mikor ide költöztünk ujjongtam hogy végre nem kell függöny,,csak az étkezőbe vettem évszakos színeket,,tehát évente négyszer vasalok..Minden alkalommal végig morgom ,,hogy mááámegííínt:)))Igaz 4 különféle anyag egy sincs közte amit ne kéne:))
Én varrni?😂😂😂😂
Egy gombot nem vagyok hajlandó felvarrni, nemhogy díszpárna huzatot, de azért köszönöm. Évente 4x mosok függönyt, majd túlélem. Végre találtam olyat, ami tökéletesen passzol az otthonomba