Francia hagymakosárkák recept
A Francia hagymakosárkák hozzávalói:3 levél mélyhűtött, leveles tészta felengedve,
6 felszeletelt hagyma,
6 dkg vaj,
3 felvert tojás,
40 dl tejföl,
1 teáskanál őrölt szerecsendió,
másfél teáskanál tormakrém,
18 dkg karakteres sajt reszelve
A Francia hagymakosárkák elkészítési módja:
Kibélelünk hat kis sütőformát a tésztával. A megolvasztott vajon megpirítjuk a hagymát, majd egyenletesen elosztjuk a tésztás formákban. A tojást kikeverjük a tejföllel, a szerecsendióval, a tormával, és a formákba töltjük. A tetejükbe szórjuk a sajtot, és 200 fokon 20 percig sütjük.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. ápr. 7. 08:16
A francia hagymakosárkák elkészítési módja és hozzávalói.