Fotorejuvenáció-tapasztalatok (beszélgetés)
Ez a kezelés egy isten!!
Ezen a télen nem tudtam járni /anyagiak miatt/,de tervezem idén ősztől,ahogy lehetséges lesz és ahogy majd az időjárás engedi....
Én főként pigmentfoltokkal mentem a kezelésre,volt,ahol egész összefüggőek voltak már a barna foltok...az eredmény általam nem várt hatásokat hozott:annyira szép lett a bőröm,amire nem számítottam! Az arcot ki is telíti,feszesíti,finommá varázsolja a bőrt.
Én Bpen csináltattam és nem bántam meg,sőt azt mondhatom,sokféle kezelést voltam kénytelen kipróbálni,de egyik se volt annyira hatásos mint ez.
De jó, köszönöm, hogy hozzászóltatok. Beyuka, sajnálom, hogy Neked nem használt.
Pinkdreams, mekkora kb a javulás mértéke?
Sziasztok!
Én októberben kezdtem és összesen 3 alkalommal voltam, ami 90 ezer ft-ba került, de sajnos semmilyen javulás nem látható az arcomon(májfolt, hegek):-((((
Két éve járok fotorejuvenációra, évi 4 alkalommal. Mennék többször is, de sajnos elég drága. Egy alkalom 35 ezer Ft.
Tényleg nagyon jó ránckezelésre, májfoltokra, teltebbé, símábbá varázsolja az arcot.
Détár Enikő használja még ezt a szépítészeti kezelést, az ő elmondásai alapján mentem el én is.
hahóóó
nem érdekel senkit?
Szia,
nekem is hasonló a problémám, bár én már voltam mélyhámlasztáson, de nem lett sokkal jobb.
Sziasztok,
30on alul vagyok, de a bőröm sok helyen betöredezett(főleg a dekoltázson), olyasmi, mint a ránc. Ezt szeretném rendbehozatni. Olvastam a fotorejuvenációról, ha valakinek van személyes tapasztalata,megköszönném, ha írna.