Fotófókusz állapot, stereogram képek látása, villámolvasás, ismeri valaki a módszert...? (beszélgetés)
Köszi.
Az első videó végén ki is írják hogy a villám olvasás ugyanezzel a 2 szem állással működik ezért is érdekelne hogy belevághatok e...
Húha,a villámolvasásról semmit nem tudok :oo
Talán a férjem ennek a szakértője,meg is kérdezem ma -hátha tud benne segíteni:D
:-)Érdekes. nekem a fejem fájdult meg a keresztezőbe, de csak első nap azóta minden rendben nem fáj.
Nekem a 3 D kifelé domborodik, szinte mögé tudnék nyúlni olyan hatása van, és a B betűk jöttek ki.
Igazán az érdekelne ha szeretném megtanulni a villám olvasást attól hogy csak az egyik állásban látok megtudnám e tanulni.
Nem láttam sajnos azt a videót,de megnézem.
A fiam is kíváncsi volt ezekre a képekre,de akárhogy magyaráztam neki,sehogy nem sikerült behozni térben.
Szerintem amikor már látható lesz a kép akkor már nem, de ezt csak keresztezéssel érem el, de utána tudok pislogni, jobban mélyebben nézni, ugy hogy akkor már én sem bandzsítok.
Eleinte még megmozdulni sem mertem se pislogni nehogy elmúljon a látvány, de simán lehet nézelődni.
De gondolom láttad azt az "oktató" videót amiben elmagyarázzák a párhuzamos nézést...
A sztereogram képeket szeretem nézegetni:)
Nekem úgy sikerül a térlátás,hogy megpróbálok a kép mögé nézni.
Semmi.
A lényeg az, hogy mi van a fejedben.
Én folyamatosan a szellemünk csodálatában élek.
Mennyivel többek vagyunk, mint gondoljuk!
Igen, megismertem a villámolvasást, csak azért nem használom, mert nem kell nagy mennyiséget olvasnom, nem olyan jellegű a munkám.
Én tanultam villámolvasást, tanfolyamon. Az államvizsgáknál sokat segített. Azóta is van, hogy aktiválódik, mert egy hosszabb szövegben is elég hamar megtalálok bármit.
De egyébként már nem használom szándékosan. :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Terhesség elkerülésére otthoni módszert ismer valaki?
- Tud valaki valami jó módszert izzadás ellen?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?
- Aki elvégezte a villámolvasás tanfolyamot, ahhoz lenne pár kérdés!