Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró eper hideg pezsgőben recept

Forró eper hideg pezsgőben recept

A Forró eper hideg pezsgőben hozzávalói:
10 dkg cukor
8 dl száraz pezsgő
50 dkg eper
babapiskóta
mentalevél


A Forró eper hideg pezsgőben elkészítési módja:
Az epret kicsumázzuk,megmossuk és félbe vágjuk.Forró serpenyőben a cukrot megolvasztjuk.a pezsgő felét a cukorhoz adjuk.Az epret a pezsgős cukorhoz keverjük,és felforrósítjuk.A forró epret kelyhekbe szedjük és felöntjük a maradék behűtött pezsgővel. Mentalevéllel díszítjük és babapiskótával kínáljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forró eper hideg pezsgőben elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.