Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró almaital recept

Forró almaital recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Forró almaital hozzávalói:
2 adaghoz:
4 dl szűretlen almalé,
2 dl ásványvíz,
1 db alma,
1 db fahéjrúd,
1 db csillagánizs,
2 szem szegfűszeg,
1-2 ek. virágméz (vagy édesítőszer),
1 ek. citromlé


Forró almaital

A Forró almaital elkészítési módja:
A vizet egy kisebb lábasba tettem, hozzáadtam az almalevet, a felkockázott almát és a fűszereket. Majd tűzre téve 10 percig gyöngyöztetve főztem. A tűzről levéve kb. 5 perc pihentetés után leszűrtem és már fogyasztható is a forró almaital egy kis mézet vagy édesítőszert és a citromlevet belekeverve, tetejét csipetnyi fahéjjal megszórva. Váljék egészségetekre!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forró almaital elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook