Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Forralt pálinka receptje fórum

Forralt pálinka receptje (tudásbázis)


2013. aug. 20. 19:44
Ugyan úgy mint a forralt bort, szinte?
2010. jan. 29. 08:42
Azt hiszem ma készitek egy adagot,engem is kerülget a nátha vagy mi...:(((
8. Sylvia81 (válaszként erre: 7. - Barai)
2009. dec. 23. 12:10

10 hetes terhesen inkább kihagyom, de főleg azért, mert amúgy sem bírom a töményet. Nagyritkán vodka vagy bacardi lecsusszant, de az is csak higítva. :) Egyszer egy üveg sörtől csíptem be, de úgy, hogy szédelegtem... :D

No meg standoláskor a spitz rum (80 fokos) mérceüvegbe át- és visszaöntésekor az illatától. :D

Szóval nekem nem kell alkoholt innom! :DDD

7. barai (válaszként erre: 6. - Sylvia81)
2009. dec. 23. 10:19
Megfázáskor igazán segít.Na meg disznótorban,kinn a hidegben, melegítőnek jó volt!:)) Régebben ittam én is:))
6. Sylvia81 (válaszként erre: 5. - Barai)
2009. dec. 23. 09:31
Köszi, a másik recept nem pont ilyen, de szerintem minegyik kipróbálásra kerül. Na én meg se fogom kóstolni, én csak a receptet szerzem meg! :D
2009. dec. 23. 09:29
Pörkölni cukrot,vizzel felönteni, ha felforrt bele a pálinkát,levenni rögtön. Minél fóróbban fogyasztani. Semmi fűszer.
4. Sylvia81 (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2009. dec. 23. 09:28
Húúú, nagyon köszönjük! :)
2009. dec. 23. 09:24

[link]


bár én cukor helyett mézet tennék bele és esetleg erős paprikát, hogy még ütősebb legyen.

2009. dec. 23. 09:08

Sziasztok!

Párom állítja, hogy van ilyen, bár nekem is rémlik...

Az lenne a kérdés, hogy hogyan kell fűszerezni és csinálni?

Előre is nagyon köszönök minden építő jellegű hozzászólást!

2009. dec. 23. 09:07
Forralt páinka receptje

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook