Forralt fűszeres cider recept

1 l Cider
pár cent Calvados
fél narancs leve
4 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
1/4 teáskanál szerecsendió
1-2 evőkanál cukor
A Forralt fűszeres cider elkészítési módja:
Az almabort, a fahéjat, a szerecsendiót és a szegfűszeget egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel, mert az tönkreteszi az almabor aromáját! Töltsünk 2-4 cl calvadost a poharakba, majd mindegyiket töltsük fel a meleg almabor keverékkel és forrón kínáljuk. Narancshéj vagy almahéj spirállal díszíthetjük
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. febr. 3. 23:59
A forralt fűszeres cider elkészítési módja és hozzávalói.