Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forralt bor (csípős ) recept

Forralt bor (csípős ) recept

A Forralt bor (csípős ) hozzávalói:
1 li
vörösbor
8 dkg cukor
1 rúd fahéj
5 szegfűszeg
1 tk
Erős Pista
vagy egy félbevágott cseresznyepaprika.


A Forralt bor (csípős ) elkészítési módja:
A bort és a többi hozzávalókat felmelegítjük és kb. 5 percig forraljuk. Csészékbe öntve forrón tálaljuk.

Zsebkendőt is adjunk mellé. :)


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forralt bor (csípős ) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook