Formailag hogy nézzen ki egy felmondás , ha nyugdíjbavonulás miatt kell megtenni? (tudásbázis)
Bejelentem...hogy megszüntetni szíveskedjen???
Vagy: bejelentem, hogy (nyugdíjazás miatt) megszüntetem...
Vagy: kérem, hogy megszüntetni szíveskedjen.
Köszönöm:) Sajnos anyu cégénél mindennek nagy feneket kerítenek, képesek egy szóba belekötni.:(
De összehoztam egy felmondó levelet, beleöltem minden tudásomat...:)))) remélem megfelel nekik.
Nem kell ennek túl nagy feneket keríteni.
Középre felírjátok, hogy rendes felmondás.
Alulírott x.y. kijelentem Z. Kft-nél 1985. jan. 1-e óta fennálló munkaviszonyomat 2011.október 31-ével, nyugdíjazás miatt megszüntetem.
Kérem t. munkáltató szíves intézkedését.
Bp. 2011. okt. ..
X.Y.
Köszönöm szépen! Végre valami, semmit nem találtam eddig. Nem jár neki semmi, ez nem olyan cég.:(
Még egyszer: anyukám nevében is nagyon hálás vagyok.))))
Tavasszal estem túl mindezen, még frissek az "élményeim". Nincs ilyen nyomtatvány, ezt az Édesanyádnak kell megírni és ami a lényeg: ne írja le a "felmondás" szót! Közalkalmazott?
Előveszem a papírt amit nekem kellett írni: tehát:
Alulírott xy... (adatok szül év hely nap, édesanyja leánykori neve stb, BEJELENTEM, hogy ekkortól (dátum, munkaviszonyomat megszüntetni szíveskedjen. Ezt nyilván a munkáltatójának címezi, nem a közvetlen főnökének!!! Nem tudom várhat-e valami végkielégítést, vagy jubileumi pénzt, nem jár ugyan ebben az esetben, da ha rendesek, akkor még adhatnak is valamit!
További ajánlott fórumok:
- Albérlet felmondása
- Azonnali felmondás (jogászok, kérlek, segítsetek!)
- 11.000 Ft-os (1990-ben szerzett) bérrel 1990-ben nyugdíjba vonuló férfinak lehet 180.000 Ft nyugdíja 2023-ban?
- Mindenki visszalép az állami nyugdíjba?
- Munkaszerződés nélkül felmondás?
- Munkaszerződés módosítás aláírása felmondási idő alatt