Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Első terhességem előtt FLP Berry nectárt ittam 3 hónapig, ezzel egy időben szedtem a Royal Jellyt és a Nature-Min multivitamint. Negyedik hónaptól elhagytam a Berryt és párommal együtt szedni kezdtük a Multi Macát. Abba a hónapban nem éreztem a peteérésemet(iszonyat fájdalom kíséri a peteérésemet)és szomorú is voltam, hogy összezavarodott a ciklusom. Hát tévedtem kismama lettem! Második terhességem is a Multi Maca és a Royal Jelly szedése mellett jött össze és még szoptatok. Vaterán olcsóbban is hozzá lehet jutni ezekhez a termékekhez. Egy próbát megér!
Egyik ismerősöm 5 év sikertelen próbálkozás után a Multi Maca szedésével az első hónapban terhes lett. Egész terhességem alatt szedtem-szedem a Royal Jellyt és a Natura-mint-et. Folsav és magneB6-ot szedtem még mellé, terhesvitaminhoz hozzá se nyúltam. Kislányom kerek 4000g-mal és 51 cm-el született.
Ha kérdésetek van szívesen válaszolok!
Gratulálok Daiquiri és Lolita76nak..
Daiq: 3200Ft-ért ugyan mit rendeltél?
Ha más termékkel hasonlítod, figyelembe veszed hogy a macan kívül még mit tartalmaz? Mondjuk Q10 van benne?
Loli: Téged meg jól beszopattak a két hónappal. Ittad volna a gélt 5 hónapig ugyanabból a pénzből, még lehet eredménye is lett volna. Őszintén mit vársz 2 hónaptól?? Borogasd magad a kamillateáddal az a tuti..
Én is benne vagyok a foreveben, mert igen jó minőségű termékek némelyik még jó áron is.Egyébként macat az asszonynak vettem 2 dobozzal, kettesével fogja szedni, nem akarunk babát az érdekel a szexuális életére van-e hatással.
Benne van a pakliban hogy nem - mint stuxx kollegának sem volt nyerő -, de ezen szerintem nincs mit csodálkozni.. Max. a "majom" ügynök nem tudja azt mondani, hogy te ez nektek nem nyert. Evvan' megpróbáltátok..
Nincs a forevernél sem a bölcsek köve "csak" csúcsminőségű táplálékkiegészítőket gyárt. Ennyi.
Üdv.
Szasz Sorstárs!
Te is megjártad? Én is. Nekünk sem használt, bakkfittyet sem! Több mint 6 hónapig szedtük...
Erre mi a válasz azügynöktől? "Tovább kellett volna szedni..." JA! Persze...
Sziasztok,
Én szedtem a Multi Macát, Royal Jellyt, Berry gélt 2 hónapig, eddig bírta a pénztárcám.
S hogy milyen hatása volt?
Semmi, felesleges pénzkidobás, egy egyszerű cickafarkfű kamillateával többre megyek!
Aki azt állítja azért jött össze neki a baba mivel ezeket szedte csupán a véletlen műve!
Ennyi...
De jó h törölték a hsz-emet amiben belinkeltem melyik online patikában/gyógyboltban lehet rendelni kb mindennel együtt 4000 ft-ért kiváló minőségű osztrák terméket. Nah mindegy... Egyébként google-ba beírva most éppen akciósan látok 2900 ft-ért. Ennyit erről...
#56! fragiledd!
Miért lenne egy gyógynövény csakis hálózati értékesítésben kapható termék? És az Aloe Vera? Vagy más gyógynövények? Ne etess már minket PLS! Köszi! Nagyon sajnállak h a csúnya gonosz boltok elveszik a munkalehetőséget, de ezt nevezik kereskedelemnek. Mindig azzal indul h a Teleshop-ok meg házaló ügynökök elkezdik árulni baromi drágán, aztán kikerül bolti forgalomba és fele annyiért meglehet venni. (jelen esetben szó szerint, linket azonban nem tudok adni mert megint törölnek) Nem hiába. A Te fizudat is nekünk kell összedobni. Bocsi a kötekedő, bunkó hangnemért de kicsit undorító h még itt is van aki más kárát kihasználva próbál magának jó üzletet csinálni. Haver is ebből él, szal ő is ugyan-ilyen nyomulós zs**ó. Egyébként nem rossz ez a 7400 ft-os ár. Én 3200 ft-ért rendeltem online. Nem aukciós boltból hanem rendes táplálék kiegészítőket és gyógyhatású készítményeket forgalmazó online shop-ból. Szal?
Sziasztok!
Az online vásárláshoz szolnék hozz, ugyanis én "dealer" vagyok, ha úgy tetszik, szóval bennfentes.
Ez egy hálózati értékesítésben kapható készítmény, mint, ahogy az össze FLP-s termék. Pont ezért nem lehetne elvileg megvenni online magán shopokban vagy feltenni tesz-veszte meg hasonlók, mert ez ebben a rendszerben illegálisnak mondható. Akik ezt így felteszik a netre, azoktól veszik el a keresetet, akik hagyományosan építik az üzletüket az FLP szabályzata szerint.
Ennek az lenne a módja, hogy a termékforgalmazó, mint pl. én megkeres emberek, akiknek problémája van és megoldást kínál rá. Majd pedig a megoldást vagy elfogadják, vagy nem. Ha igen akkor hozzájutnak a készítményekhez, ami nekik kell az adott problémára.
Az árakról: Most már stabil euró-árfolyammal dolgozunk, ami 270 Ft. Erre jön az áfa (25%) és így jön ki az ár. December 1-től 15%-os áremelés volt.
Jelenleg a Multi Maca ára tehát: 7.340 Ft
Remélem segíthettem egy kicsit a helyzet tisztázásában. Ha bárkinek kell még infó vagy "anyag" akkor szóljon :)
Végignéztem, de az online shop-ok is elég húzós áron kínálják (8-10e)!!!
Az aukciós oldalakon valóban 3-4e között mozog az ára + száll.ktg.
Viszont ha megrendelem a "dealertől" (18.94 Euro), akkor árfolyammozgástól függően, 5-6e között mozog az ára...
Sziasztok!
Én már szedtem a Multi Maca-t és Berry Nectart is ittam (szörnyű íze volt). Szintén baba projekt kellős közepén vagyunk. De nekem csak napi egyet kellett szednem, és a páromnak nem javasolták. Sajnos elfogyott, de szeretném tovább szedni, csak a beszerzési forrásom felszívódott. Tud nekem ebben segíteni valaki?
További ajánlott fórumok:
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Tejallergia, tejterheléssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek!
- Kínai pecsétviaszgombával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Írom...
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- Dévényes gyógytornával kapcsolatban érdekelnek tapasztalatok