Dévényes gyógytornával kapcsolatban érdekelnek tapasztalatok (beszélgetés)
itt, az alapítvány honlapján megtalálod az elérhetőségüket, s tőlük tudod lekérni adott kerületekre a szakemberek nevét
sziasztok, új vagyok a témában, keresnék dévényes szakembert Budapesten a 08.09.20. kerületben.Kislányom 5 hónapos és nem nagyon akar
megfordulni stb.
Minket is a háziovrvos küldött, más dokik és az ortopédus szerint sem volt baj a befeléforduló lábfejével. Holott nekem is volt gipszelve a lábam 6 hetesen, ugyanez miatt. Beutalót mindenképpen kell kérned a dokitól, mert csak azzal fogadnak. De minél előbb kérj időpontot.
Monilla, te hova hordod a babádat? Csak mert mi erről az ingyenes megoldásról nem is hallottunk.
Az, hogy kinek mennyi ideig kell járnia csak a neurológus gyermek szakorvos tudja nektek megmondani egy vizsgálat után. Bennünket még koponya ultrahangra is elküldtek. Izomtónus eloszlási zavar miatt járunk hetente 1X a jelenleg 4 hónapos fiammal. Mivel a szakorvos indokoltnak látja teljesen ingyen van, a tb állja a torna és az útiköltségünk árát is.
Érdemes utánaérdeklődni a tb-s lehetőségnek, mert magánúton akik jártak ismerőseim havi 25-35.000,Ft körül fizettek. A dévényes gyógytornászok pedig egy szigorúan meghatározott protokoll szerint dolgoznak, tehát ugyanazt a kezelést kapod magánban is mint az államiban.
Szia,
Miért és kinek kell járnia? Mi a lányunkat hordtuk fél évig, heti 1 alkalommal tónuszavar miatt, és 3000 ft/ alkalom volt az ára. De nem diéta miatt jártunk, nem is tudtam, hogy ilyen létezik...
Sziasztok!
Dévényes gyógytornával kapcsolatban érdekelnek tapasztalatok, illetve az anyagi oldala is és hogy kinek mennyi ideig kell gyógytornára járnia?
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Tejallergia, tejterheléssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek!
- Kínai pecsétviaszgombával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Írom...
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Olyanokat keresnék, akik jártak székesfehérvári Dévényes gyógytornászhoz. Vélemények érdekelnének!