Fontos vagyok neki vagy ez semmit sem jelent? (itt a beszélgetésünk) (beszélgetős fórum)
Ne haragudj, tényleg nem bántásból mondom, hanem inkább tapasztalatból, nekem is volt már hasonló "kapcsolatom" a mostani szerelmem előtt. Én odáig voltam, mint valami naív 14 éves, és nem tudom, hányszor lerázott, lemondta a találkozókat. Aztán mikor szexhiánya volt, akkor persze tudott nyalizni meg keresni, szépeket írni és mondani. Vártam, hogy kialakul valami, de mai fejjel már biztos nem tennék ilyet, de a hülye a saját kárán tanul :) Már nagyon szenvedtem, máson se tudtam agyalni, csak azon, hogy vessek véget az egésznek, hogy ne szakadjon meg a kis szívem. Időközben megismerkedtem a mostani barátommal (több, mint egy éve), de mondtam, hogy egyelőre ne legyen köztünk semmi, mert én nagyon vívódok, és még ki se léptem abból a "kapcsolatból". Ő türelmesen várt rám, minden nap keresett annak ellenére, hogy én nem biztattam semmivel. Na itt már éreztem a különbséget, így egyértelműen meg tudtam fogalmazni, hogy annak a srácnak én nem kellek. Pár nap után sikerült is kimondanom a végét, és nem tévedtem. Valóban nagyon bizonytalan volt, mert jól érezte magát velem, de közben meg egy másik lány után sóvárgott, akinek nem kellett. Vége lett, utána össze is jöttem a mostani barátommal, ami életem eddigi legjobb döntése volt. Remélem, érted, mi ennek a történetnek a mondanivalója. Nem éri meg megalázkodni, akármennyire is odavagyunk értük, mert minél tovább húzzuk az időt, annál jobban össze tudják zúzni az önbecsülésünket.
Ja és hadd ne mondjam, hogy mióta tudja, hogy mással vagyok, és hogy neki már esélye sincs, nem egyszer próbálta magát visszakönyörögni. :) Az elérhetetlen már sokkal vonzóbb, mint egy fülig szerelmes lány. (az elején)
Én szurkolok neked, hogy jól dönts, bár szerintem te is tudod, mi a jó döntés, csak a szíved mást mond. Ne folyamatosan azokon agyalj, amiket pozitívumként tudsz felhozni mellette, mert akkor sose fogsz dűlőre jutni. Ha valaki meg akar döngetni, akkor tud sok szépet és jót mondani, hidd el. Főleg írásban, amikor még az arcát sem látod.
Az L = link, L= leeeeha, L= luzer :))
Kedves forumindito! Egy ilyen palira csak a idodet pazarolod. Elovesz,mikor kedve szottyan, te meg alkalmazkodj. Erre nem igazan lehet jovot alapozni,mert mire a focibol kioregszik, lesz 40 eves (bar ezegy eletre szol) es akkor mikor kerulsz te a fontossagi listajanak elejere, kerdem en....
Itt a nyar, keress olyan pasit, aki "rad er"
Pont ez az hogy én nagyon szeretnék vele több időt tölteni és van hogy mondom is neki de "Most sajna nem jó mert edzésem van, tudod mennyire be vagyok táblázva" és mivel már az elején ezzel indított én hiszek neki mindig :( Meg azt mondogatom magamban hogy de miért velem akarja múlatni az idejét ha nem érdeklem kicsit sem? Akkor miért nem másik csajokkal van, vagy miért nem a haverjaival vagy csak miért nem alszik egyet otthon, nézi a tv-t ilyesmi? Aztán ott van az hogy mikor nem látom napokig akkor nagyon haragszom rá, hogy ennyire hülyének néz meg sokszor van hogy mérges vagyok, de mikor beszélünk vagy találkozunk, akkor meg nagyon tud rám hatni. 1 pillanat alatt elfelejtem hogy haragszom rá. De ő tudja is hogy hogyan működnek a nők. Az előző barátnőjét 2-szer is megcsalta, aztán elhagyta egy másik csaj miatt. És a lány mindig visszafogadta + mikor elhagyta akkor ismég a lány futott utána hogy jöjjenek össze. :S
Nagyon tud hatni a nőkre úgy veszem észre. Rám is.
Nem lakik annyira messze, kb 30 perc tőlem. De elég hülye a közlekedés, mert bár busszal 15 perc az út, de vagy 1 km mire besétál hozzám a buszhoz.
Annyira nem vagyunk fiatalok én 22 vagyok ő 24 és nem is szeret :D Érzem hogy nem szeret, hiába mondogat szép dolgokat meg kb minden beszélgetéskor elmondja hogy hiányzol, annyira nem tudok hinni neki. Csak meggyőz engem végül mindig.
Esélyes hogy van neki másik lány is a képben. De mit gondoltok, akkor ő a fontosabb neki én meg semmire sem vagyok jó neki? Vagy mi értelme akkor találkozgatnia velem?
Ő dolgozik délután 2ig + focizik 2 focicsapatban is. Az egyik rendes foci, a másik kispályás. Heti 2 délután edzése van a rendesre + heti 1 meccs. De most valami kupa valami is van, ami 2 meccset jelent egy héten. A kispályára meg nem tudom mikor van edzés, van-e egyáltalán, de meccs ott is van. A rendes focis dolgait "le tudom nyomozni" de a kispáylásat nem.
Egyébként azt már eléggé az elején elhintette hogy "Egyik volt barátnőmmel sem tudtam sokat találkozni, emiatt sok volt a veszekedés meg a féltékenykedés."
Rákérdeztem hogy "Na mégis ráérsz, hogy hogy?" erre azt mondta, hogy szabadnapot veszek ki, mert különben csak hétvégén tudnánk találkozni és nem akarom hogy csak olyan sokára lássalak. Mire én: miattam vettél ki szabadnapot? Erre ő: igen, leginkább.
Na most erre mit lehet mondani? Én eololvadtam, nagyon-nagyon oda vagyok érte sajnos :(
Meg az, hogy én munkanélküli vagyok, kb sehova sem megyek, tudja is hogy nagy részben itthon vagyok. Őszintén szólva jó végre valakivel lenni, főleg vele.
Lehet én vagyok a naiv, de mindenkivel megesett már, hogy sorozatosan peche van és mindig minden közbe jön nem? Tudni kéne miért mondta le a randikat, lehet tényleg idegbeteg, mert nem úgy jönnek össze a dolgai.
Persze lehet, hogy az előttem szólóknak van igaza :(
Fontos semmiképpen sem vagy, maximum ágyjelenetek erejéig.
Egyébként nem megsértődni kell (mert aztán úgyis kiengesztel, mert hagynád, és megint eljátszaná ugyanezt addig, amíg nálad be nem telik a pohár), hanem tükröt tartani elé. Egyezz bele a találkába, és fél órával előtte mondd le valami teljesen átlátszó kifogással: bocsi, de megfájdult a fejem, de amint tudjuk bepótoljuk, jóóóó?
Csináld meg ezt, semmi mást, csak ezt.
azt, hogy sajnos nem nagyon erdekled :( ha lemondogatja a randikat, es arra se veszi a faradtsagot, hogy felhivjom, csak sms-eket irogat, az nagyon gaz, mert eleg nagy erdektelenseget mutat. vagy azt, hogy van valaki mas is nala :(
de ha azt irod, 'elvagyunk egymassal', teged se nagyon izgathat :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Nem vagyok neki elég fontos?
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Egy apa, kinek a két fia sem jelent semmit...
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.