Információk az új honapról (beszélgetés)
Az Opera Miniben van ez a probléma. A rendes böngészőben meg már kismilliószor megnyomtam, hogy elfogadom a cookie-kat, de nem reagál rá. Végigmegy a csík, mintha végrehajtaná az utasítást, aztán marad minden a régiben. Gondolom, ott meg emiatt nem találom még a belépés gombot sem.
Kedves Hoxa,
azt lehetne-e kérni, hogy csak azoknál legyen lájkolható szívecske a naplójukban, akik azt szeretnék? Lehetne választási lehetőség, hogy kérem a szívecskét vagy nem kérem.
Először azt hittem, hogy majd jó lesz, de nem szerettem meg.
Vagy ha ez nem megoldható, akkor legalább látható legyen, hogy ki az, aki a tetszését nyilvánította?
Tudom, hogy vannak ennél sokkal komolyabb problémák és senkinek ne legyen ennél nagyobb baja...csak megkérdeztem.
Esetleg a telefonon egy másik böngészőben meg tudod nézni?
A betücserélő játékban "hajótötött" a megoldás, szerintem ki kellene cserélni az egyik t-t r-re és értelmes szó lenne a "hajótörött"
Bocsánat, elfelejtettem megnézni a fórumot, most látom csak, hogy jött válasz. Gépen semmi gond nincs a szerkesztéssel, a telefonomon nem jelenik meg semmi lehetőség szerkesztésre vagy törlésre. Amit azért nem értek, mert az előző verzióban simán tudtam szerkeszteni telefonon is, tehát nem az volt, hogy a telefonom nem képes rá. Lehetséges, hogy a telefonom nem tudta követni ezt az új verziót, tehát nem elég fejlett hozzá, hogy megbirkózzon a változásokkal?
Szia! A kis zöld ceruza ikon a szerkesztés, most már nem írjuk szöveggel. A bejegyzés jobb alsó sarkában található.
Bocs, ha már volt kérdés, de nem tudok mindent visszaolvasni. Szóval mióta megújult az oldal, a telefonomon nem tudom a naplóbejegyzéseimet szerkeszteni. Ott van, hogy új bejegyzés, meg tudom írni, el tudom menteni, de szerkeszteni már nem. Tudom, hogy ez telefontól is függ, de a régebbi verzióban működött a szerkesztés is ugyanezen a telefonon, de most nem ajánlja fel se ezt, se a törlést. Vagy most máshol jelennek meg ezek a lehetőségek, csak én nem látom?
A naplókban a szívecskénél nem lehetne úgy megoldani, hogy látszodjon ki nyomott rá? A fórumon érthető a névtelenség, de a naplóban zavaró. Vagy inkább kérjem meg, hogy ne használják?
Igen, az Ericika (2-es nélkül) volt.
Nem tudtam, hogy a töröltek neve "anonimizálódik" :)
Szia! Az lehet, de más néven és azt a felhasználói neved töröltetted 2010-ben.
Szia! Belépés sorrendben vannak, ez eddig is így volt.
Érdekes, az "új" Hoxa kicsit átcímkézte a hozzászólásokat - mert ha "jól csalódom", pl. az "Őszi méregtelenítés léböjttel" című fórumot én indítottam.
Ez a B4a3a4979d én voltam.
Az biztos, hogy jóval 2008 októbere előtt már tag voltam.
Kedves Hoxa,
a csillagokkal megjelölt kedvenc felhasználóimra kattintva olyan összevisszaságot látok...
Mintha eddig abc-sorrendben lettek volna, vagy nem jól emlékszem?
Nagyon nehéz rátalálni valakire, főleg hogy már sok kedvencem van.
Kérdesem telón bevagyok lépve ...gépről nem tudok ...hogyan kell?Felhasználó név jelszó nem?köszi
Itt nincs olyan, hogy "rossz" jel. 🙂
de nem csak én mondom, hanem más is hogy jól lenne látni
Komolyan érdekel, hogy egy olyan felhasználónak aki már kora délután 8 oldalnyi bejegyzésnél jár, annak mi lehet a plusz munka egy kattintásban?
igen rákatintani a névre és úgy láátni
de az plussz munka, régebben egyből lehetett látni
"én is szeretném látni hogy mit küldtem"
Abban, hogy megnézd mit küldtél.
Kattints a felhasználói nevére az illetőnek és frissül a jellista.
nem, én is szeretném látni hogy mit küldtem
Ha már elküldte nem mindegy, hogy rögtön látja, vagy csak akkor ha frissít?
nem, mert lehet hogy véletlenűl rosszat küld
További ajánlott fórumok: