Főnökproblémák... (beszélgetés)
De úgy, hogy nem pikkel rád...
Ja és senkinek sem hiszi el, hogy beteg.... :( bárki is legyen az..
Egy újabb probléma....
Mit csinálsz, ha a főnököd nem hiszi el, hogy tényleg beteg vagy???
Látod, a főnök is ember :)
Örülök, hogy nincs gáz.
Látod,mégis jól sült el adolog!!!
Nagyon örülök neki!!!
Szia,Hanna
Köszi mindent, leültem ma a főnökömmel és átbeszéltük az órarendemet és elsírta nekem a bánatát h mennyire nehéz így beosztást írni, h mindenkinek szinte van vmi kérése....
Normális volt!
Na,erről van szó!
És nyugi!!
Várjuk a beszámokót!
Én cégvezető vagyok, egy kicsit a másik oldalról hadd nézzem a dolgot.
Lehet, hogy az egész a Te védelmedet szolgálja. Lehet, hogy a hátad mögött valaki kikezdett és ő nem tud megvédeni, mert halvány gőze nincs róla, hogy mennyit vagy a suliban.
Lehet, hogy az ő főnökei is számonkérik rajta ezt a dolgot és ő nem tud mit mondani, mert nincs tisztában Veled, ezért kérdezi most Tőled.
Egyébként meg az ellenőrzésen soha nem szabad megsértődni, mert egy vezetőnek az a dolga.
Szerintem ne támadd le rögtön, hanem kedvesen mosolyogva add át neki az órarendedet, ami ugyi Téged igazol, és ezzel Te már el is intézted a dolgot...
Erre a hátszél dologra nem is gondoltam eddig...
Bár ez most nem hiszem, hogy az lenne.
Kb 45 perc a suliból a munkahelyemre érni.
eLŐBB VÁRDD MEG,MIT REAGÁL,MIUTÁN ÁTBÖNGÉSZTE AZ ÓRARENDED.
sULID MESSZE VAN?(bocs,caps lock)
Mert az utazás sem lehet esetleg kevés..
Vagy valamelyik kedves kollegád hátszele a dolog?
Estelleg kérdezd meg tőle,neki milyen javaslatai vannak az ügyben.
De csak higgadtan!!!!
Egy ruhaüzletben dolgozok eladóként, mellettem kb 12 ember 15-20-30-40 órában.
De azon gondolkoztam, h ha igy nem tud beosztani rendesen, kérni fogom, hogy csökkentsük az óraszámomat heti 20ra....több időm lenne a sulira is.
Vidd be az órarended,hadd konstatálja,hogy nem mellébeszélsz.
Szerintem látni fogja,miért a sok kérés,ha már egyszer megnézi.
Ha jól végzed a munkád,akkor sok ellenvetése nem lehet.Vagy egyezzetek meg,hogy amint megvan az órarended,kinyomtatva átadod,és így látja ő is mi a helyzet.
De vigyázz,csapdába ne ess,nehogy ezért akarjon szépen-finoman elbocsátani!!!!
Milyen alkalmazotti viszonyban vagy?
Köszi, biztos így van, csak rossz érzés ez a bizalmatlanság... :(
Amúgy ő is egyetemista, csak levelezőre jár, nyílván az másabb azért egy kicsit...
na akkor egyszerre gondoltunk ugyanarra.
:)
Sziasztok!
Ti mit tennétek?
Nappali tagozatra járok + mellette dolgozom heti 30 órában.
Tegnap a főnököm felhívott, hogy nem érti hogy nekem miért van ennyi kérésem a beosztással kapcsolatban, vigyem már be neki a netről kinyomtatott órarendemet, mert neki ez hihetetlen, hogy nekem ennyi órám van.
Kicsit szarul esett, hogy ennyire nem bízik meg bennem, holott semmi alapja a feltételezésének.
Megkérdezném tőle, hogy akkor miért dolgozik velem? Ha pl nincs benn, azt sem hiszi el, hogy én akkor is dolgozom???
Ti mit szólnátok neki? Ma fogok vele délután beszélni. . . . .