Folyamatos menstruációtok volt már? Hogyan gyógyultatok meg? (tudásbázis)
Persze, értelek én...
És valszeg tényleg találkozott már "folyamatos mensivel" is, nem is eggyel. De, gondolom, ott felírta a fog.gátlót és utána 2 hónap alatt minden happy lett. Lehet, hogy olyan is volt akinek csak a 4, hónapban lett okés.
De mi van, ha te nem olyan vagy? Mert mondjuk más van a háttérben?
Remélem, hamar vége lesz ennek és rájönnek, mi bajod van, mert ez így horrorisztikusan hangzik. (Úúúúúúúútálok menstruálni... :D Pedig a 2. szülésem óta már nem is annyira vészes.)
nme mindig a régi motorosok a legjobbak... van, amikor a fiatal lelkesebb is, meg nyitottabb is az újra...
(persze szó sincs általánosításról, mert úgy már nem igaz az állításom)
Ha már a 2. adag negyedévest szeded és semmi változás nincs, ott biztos más megoldás kell.
Ha ennyi ideig szeded a fog.gátlót, már "át kellett vennie a hatalmat" a hormonrendszered felett. :( Tehát, ha hormonális a gond, akkor annak már javulnia kellett volna. Szerintem. Nem vagyok orvos, és különösebben nem vagyok jártas sem a témában, de ha az orvos ennyire tesz rád és problémmádra, a helyedben én is tennék az ő fejére - és keresnék másik orvost.
Akkor vizsgáljon meg újra, basszus! Vagy kérjen másféle vizsgálatokat!
Ha meg nem akar, akkor keress másik orvost.
Ne engedd bemagyarázni magadnak, hogy ez így renben van. A vészes vérszegénység csak a kisebbik következménye lehet... Mi van, ha tényleg van ott valami, téged meg altatnak a köv. adag bogyóval?
Nemkicsit felelőtlen az orvos, azt kell mondjam. :( És a te egészségeddel játszik!!! :(
írja, h volt vérvétele :) Aki állandóan vérzik, annak meg hogy csináljanak ciklushoz kötött hormonpanelt? :) Mikortól számítanák a 3-5, vagy a 21-ik napot?
Ilyen esetben bmikor levehető.... Épp úgy, mint annál, aki meg nem menstruál x ideje.
Fél éve minden nap vérzel? :O
Mennyit? Nem adtak méhösszehúzót?
A tökokos dokid nem küldött el fél év alatt ciklushoz kötött hormonális vérvételre?
Valamid nagyon túlteng vagy hiányzik, ha fél éve minden egyes nap vérzel.
Ráadásul ez már szinte veszélyesnek hangzik, gondolom a mennyisége azért elenyésző...
Mindenképpen menj dokihoz!!!!!
Anyumnak hetekig magvolt a havija, de nem foglalkozott vele. Végül egy apróság (zsírcsomó kivétele)kapcsán került kórházba, ahol kiderült, hogy 60 %-os vérszegény, és mióma volt a méhében. Ki kellett venni mindent neki.
Szóval NE HANYAGOLD EL!!!
Irány a nőgyógyász!!!
Megvizsgálni nem fog, de tutira ad valamit.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- Volt valaha olyan erős menstruációs görcsöd, mint a legerősebb szülési fájdalmad?
- Hetekig tartó menstruáció! Akinek volt ilyen, mi volt az oka?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- Ha menstruáció előtt 6 nappal voltunk együtt a pasimmal, lehetek terhes?