Foltvarrás megtanulása (beszélgetés)
Minden kézimunkát szeretek, most épp horgolok, de vannak tervben keresztszemes dolgok is, van egy goblen, amit megvettem, de még nem kezdtem el. Foglalkoztat a szalag hímzés is. Ezeket szeretném kombinálni a foltvarrással, csak most felújítás van nálunk, nem tudok csinálni semmit a takarításon kívül :)
Csinálj egy naplót, tegyél fel képeket! Szívesen megnézném a munkáidat.
Szeretnék de nincs nagyon rá időm, mostanában keresztszemes képeket csinálok.
A foltvarráshoz nekem nagy előkészületek kellenek, mert a varrógépemet elő kell szedni le kell pakolni az asztalom ( ja a gépem van vagy 20kg). És talán az a legnagyobb gond h kb este 7 óra mikorra neki tudnék állni, mert akkor fejezem be a munkát. De akor már nem csinálhatom mert a gép hangos....
Vagyis mostanában keresztszemes, de azt is nagyon szeretem. Próbáljátok ki ti is!
Ez volt a kedvencem, itt majd minden alaptechnikát összegyűjtöttek, és látványos dolgok készíthetők.
Üdvözlök mindenkit !
Mint sokan, a munka után szeretnék kikapcsolódni egyrészt, másrészt, talán ha szenvedélyünkké válik és szeretjük is ami csinálhatunk, még talán plusz jövedelemkiegészítéssé is válhat.
Szeretném olyan tagokkal felvenni a kapcsolatot, akik már ismerik a foltvarrás módszereit. Szeretném elsajátítani, és hobyként kezdve, majd később esetleg ha már van értelme ebből némi jövedelmet is profitálni.
Ha van olyan tag aki szívesen eljárulja ennek a titkát, illetve esetleg internetről is megtanulható, vagy tud képzési lehetőség ahol ezt el lehet sajátítani, várnám azoknak a jelentkezését akik ebben tudnának számomra segíteni. Segítő szándékot előre is köszönettel!