Fogytatok már úgy, hogy tűket szúrtak a fületekbe? (tudásbázis)
Nekem a nővérem és a barátnőm is ennek a segítségével fogyott le.Persze szigorú a diéta, viszont a hetek alatt össze is szűkül a gyomor.Miután kiveszik, úgyis kevesebbet tudsz enni.
Szerintem hatásos.
Sziasztok!
Én 5 évvel ezelőtt 2,5 hónap alatt fogytam le ezzel a módszerrel 22 kg-ot, tavaly ismét elkezdtem, 1,5 hónap alatt 18 kg:)) Én csak ebben bízok:))
Sziasztok!
Én tavaly sikeresen lefogytam 8kg-t a tűvel,mert nem voltam éhes és most tű nélkül próbálok keveset enni,de nem megy. Ismét fogok tűt szúratni és nem csak 5-6 hétig mert többet kellene fogynom.Nekem segített,de persze mindenkinek más a tapasztalata
Sziasztok!
Én kb 6-7 éve 3 hét alatt 6 kg-t fogytam akupunkurás tűvel.
Az idén egy budapest szalonban újrakezdtem, és az fogott meg benne, hogy rögtön kaptam tartós tűt. Nem kellett egy 10 alkalmas heti 3 kúra.
Először beszúrták 40 percre, majd utána megkaptam a tartós tűket. Nem kellett "csak 600 kalóriát" ennem, étkezési tanácsot is adtak, javasolták a 90 naposat is, de ez sem volt kötelező, és nem is fogytam 3 hét alatt 6 kg.
Igaz, hogy "csak" heti fél kiló ment le, de én nagyon elégedett voltam.
43 éves vagyok, és emiatt nem is akartam hirtelen sokat leadni.
És ez még anyagilag is kibírható volt, mert így az egy hét került annyiba, mint máshol egy alkalom.
Üdv Mindenkinek, Gilda
Fúúúú a cigiletétel az gáz,nekem 6 kilómba került pedig én aztán odafigyelős vagyok:)
Három éve volt a mai napig küzdök vele:(
A diéta eredetileg a táplálkozást jelenti, ami normál esetben nem bizonyos dolgok megvonását , hiányát jelenti. A fogyást támogató evés mellett is szükséges minőségi tápanyagokat bevinni, ezeket nem szabad megvonni a szervezettől.Sőt gyakorta pontosan bizonyos tápanyagok hiánya miatt alakul ki a túlevés.Sok olyan "trükk" ismert, ami a fogyást támogatja, feltéve, ha az üres kalóriákat ki tudjuk zárni a napi táplálkozás során.
Az akupunktura valamennyi fogyókúrás formája azt támogatja, hogy "csak" normalizálja az éhségközpont érzékenységét, vagyis időben jelentkezik az az érzet, hogy: jól laktam, és nem kell tovább enni, megszűnik az édesség utáni sóvárgás.Kiegyensúlyozza a gyomor működését, fokozza az anyagcserét, úgy sejt szinten, mint a belek szintjén, támogatja a kötőszövet/pl a bőr kollagén/ működését, csökkenti, vagy eltünteti a feszültséget.Megszünteti a "bűnös" gondolatokat, már amelyek a kóros evészetre vonatkoznak ...Mindamellett, hogy idegen anyag nem kerül a szervezetbe.Ad egy kis időt arra, hogy megtanulja, aki igénybe veszi, mi az ami elég, és tápláló, hogy, amikor vége a "kúrának" tulajdonképpen, mint normal táplálkozás, folytatódjon tovább a diéta.Mert, ami ezt megelőzően zajlott, az nem volt nyílván normális, egészséges, hiszen elhízáshoz vezetett.Ja, hogy a tudásnak ára van?Aki tenni akar, és egyedül képtelen, az kap egy mankót?Annak is van ára, ha féktelenűl "zabál" valaki:úgy hívják pl:cukorbetegség, magasvérnyomás, infarktus, rák.....
Na, én azt hittem, ez egy tuti dolog, de úgy látszik, tévedtem!!!
Mármint azt hittem, diétázni nem is kell, mert automatikusan nem eszik az ember sokat.
Kíváncsi vagyok, a hugomnak milyen tapasztalatai lesznek...
Köszönöm szépen a válaszokat!!!:DDDDD
nekem nem vette el annnyira az étvágyam, sőt, tulajdonképpen semennyire. Nekem előírt zöldségnapot, virslinapot, joghurtnapot, ilyesmikre emlékszem, jó rég volt.
Sok pénzbe került, csekély, és hamar múló eredmény mellett.
Szia!
Barátnőmnek volt ilyen fogyija, de csak pár dekát fogyott,azt is a diéta miatt, amit mellette kellett csinálnia.
Ma volt a hugom természetgyógyásznál, és 10 tűt szúrt a fülébe, amivel állítólag fogyni fog. Kíváncsi vagyok.
Hoxások! Valaki már fogyott így?
További ajánlott fórumok:
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Ti hogyan fogytatok? Tippek, ötletek másoknak
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- Aki próbálta a 160gr szénhidrát diétát mit tapasztaltatok? Fogytatok tőle vagy híztatok?
- Ti milyen diétával fogytatok le, vagy hogyan fogyóztok?
- Mennyi idővel fogytatok le és mennyit tornáztatok mellé?