Fogyózok, nincs kedvetek velem tartani? (beszélgetős fórum)
nekem ott a tükör!
3.-a meg fontos, addig akár koplalnék is ha nem lenne káros :D
de gondolom akkor nálam is működik, legalábbis így állok hozzá! :) meglepi majd jobban tetszik
nem mérem magam, majd csak 3.-án reggel! addig kitartok! :)
az is szép az 50dkg fogyás :) sőt!
szia!
nekem is nagyon bejön! 2.nap letudva!
kitaláltam, hogy úgy cisnálom, hogy megeszem a kaját és rá egy órára eszem meg csak a narancsot, nem igazán barátok sztem a tejföllel! :) és ezt teljesítem fél 6-ig! nem később!
nálad?
mindig változtatják ezek a fránya dietetikusok :D
én cm-eket mérek, nem kg-ot
szia!
nagyon szép eredmény, így tovább!! ::))
szia!
köszönöm,biztos sikerülni fog itt mindenkinek! :)
egészen jól bírtam a mai napot, már várom a holnapit! tetszik ez a diéta nagyon
Az a helyzet,hogy én is ráállok minden reggel arra a fránya mérlegre, de engem ez szokott motiválni!
:DDD
Na... én is vacsiztam. Két mini szelet pirítós, két főtt tojással, 1 paradicsommal, és pár falat kigyóubival. A tejfölt ugye joghurtra váltottam, így ment hozzá fél pohár natúr joghurt is. :)
Ennyi. Picit pihenek, aztán irány a hasizom és biciklizés, pontosan 8 km. :)
Szép estét Nektek!
Én most vacsiztam!
2főtt tojás fél pohár tejföl, 1 paradicsom,1 pirítós!
Én sem tudok többet enni!Nem szeretem a tejfölt,de megoldottam,a 2tojást összetörtem megsóztam és belekevertem a tejfölbe.Ezt rákentem a pirítósra rá a paradicsom és kész is!:)Így meg tudtam enni!
Szerintem finom.
A folyadékról,meg annyit,hogy minden diéta alatt javasolt a napi 2-3liter folyadék.Nekem van,hogy a 4is meg van,persze nem minden nap!
Huhh, túl vagyok már egy ideje az ebéden. Mivel a tejfölt nem szeretem, aktívia natúr joghurtot ettem hozzá. Ez sem a kedvencem, de a cél érdekében mindent... Valahogy legyűrtem. Pirítóst viszont csak egyet ettem, képtelen lettem volna kettőt legyűrni, reggel is alig ment...
Vacsora nálam legkésőbb 5 körül lesz, aztán semmi. Max folyadék, na meg egy kis torna, biciklizés. :)
Apropó folyadék:
Tudom, tudom, minél többet kellene inni, de mégis, nem tudjátok mennyit javasol pl a Level diéta?
Én nem kávézom, teázni is csak ritkán szoktam, így marad a jól bevált bubimentes víz... csak a mennyi a kérdés?
Amúgy sziasztok!
Reggel 8-kor elfogyasztottam az első Leveles reggelimet,igaz csak 1pirítóst tudtam megenni! Utána elmentem boltba és a Nővéremhez kerékpárral,kb. 30percet bicikliztem oda-vissza,és hazafele széllel szembe,ki is fulladtam!!!:)
Reggel megmértem magam 74.7kg.
Egy hét múlva újra megmérem magam!
Üdv az újaknak,és sok sikert!:D
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Mit csináltok ha nincs kedvetek a házasélethez?
- Befejeznétek egy olyan képzést, amibe sok pénzt toltatok, de már nem nincs kedvetek ahhoz a szakmához?
- Vannak Zuglói Hoxások? Beszélgetni nincs kedvetek?
- Hogyan motiváljátok magatokat mikor nincs kedvetek mozogni?
- Pécsiek! Nincs kedvetek túrázni?