Fogyókúrázók klubja. Ki, mivel fogy? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is súlyproblémáim voltak februárig. Akkor elkezdtem rendelni a Gastroyaltól az ételt, és azóta -27kg-ot fogytam éhezés nélkül.A feltöltött képeim is igazolják a nagy átalakulást.Van még 20 kg, amit leszeretnék adni,illetve lefogok adni. Nem kell semmit nélkülözni. Van sütemény, pizza, túrórúd....stb.Ezt Nektek is ajánlom, hogy próbáljátok ki.
Szeretném Veletek tartani a kapcsolatot, mert eggyütt könnyeb.
Nektek is ajánlom, hogy próbáljátok ki.
További szép napot!
Speciális 14 napos léböjt + torna + életmód váltás
( nincs édesség!!!!!!) és sokat mozgok
Én eddig még csak zöldséges voltam egy boltban :)) De nem is szeretnék oda"fejlődni" :D .
Na, akkor lehet, hogy már láttuk egymást? :)))
AMúgy néha én is úgy lennék 200 kilós pénztáros :D
Azt ehetnék, amit akarnék, akkor amikor akarok, mert ugye meg se látszik. És már mindenki megszokta, hogy ilyen vagyok. Háát. De jó lehet az ilyeneknek :D Nekünk marad a kemény (izom)munka a kemény izmokért...:)
Hű. Visszaolvastam.
Nagyon jó lehet szakmabelivel élni. Izgi. Vagy nem? :)
Szerintem is jól nézel ki. Hát nem gondoltam volna, hogy megvagy 40, ez most komolyan. Örülnék, ha 25 év múlva így néznék ki. :)) Ja.. és nem vagy dagadt. Én már láttam dagadt embereket. Nálad még az én volt tesitanárom is kövérebb volt. Szóval...
(és egy állat ! :D)
:( Na gondolom ilyenkor akarsz inkább konyhásnéni lenni :)
Megyek aludni (előtte eszem), úgyhogy búcsúzom csalánlevél :)
Jó éjt Neked!
puszi
Remélem folytatjuk a diskurálást.: )
Hát igen, gondolom nem kis munka van abban, amit elértél. Most feladni lenne a legnagyobb bolondság. :) Én nem bírnám csinálni. ÁÁá, nincs olyan, hogy ne egyek azt, annyit, és amikor akarok. :) Plusz még minden nap edzeni.. :SS úristen. Kiráz a hideg :)
Midnen elismerésem!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Mivel fogyókúrázzon, aki nehezen fogy, bármit is próbál?
- Mit mivel helyettesíthetek fogyókúra idején?