Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan adjak utazást ajándékba? fórum

Hogyan adjak utazást ajándékba? (beszélgetés)

9. tumbo2 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
dec. 21. 10:32
az sem biztos,hogy jó ötlet.nálunk senki sem eszik szaloncukrot.
dec. 21. 10:07
Végül beletettem egy kis dobozba a papírt, becsomagoltam. Beletettem egy nagyobb dobozba, becsomagoltam. Azt is beletettem egy nagyobba és azt is becsomagoltam. Lesz meglepetés! Szerintem jót fogunk rajta nevetni.
7. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
dec. 15. 00:14
Én egy aranyszínű keretre szavaznék! Szerintem az a legszebb, és később is lehet használni.
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Amaunet)
dec. 14. 12:40
Kitöltő anyagnak a dobozba szaloncukrot tennék.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
dec. 14. 12:39
Egy szép karácsonyi borítékba tenném. A borítékot egy doku hengerbe vagy karácsonyi mappába, azt pedig egy nem túl magas dobozba. A dobozt pedig karácsonyi csomagolóba. Rá szalag, csillag, bokréta.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
dec. 14. 11:43

Adnék valami apróságot ami az utazáson hasznos lehet, napszemüveg, naptej, vagy ha hideg lesz akkor bojtos sapka, esetleg valamilyen élelmiszer vagy alkohol arról a helyről stb. és amellé tenném egy borítékba, úgy egy dobozba/csomagba. Vagy csinálnék egy keresztrejtvényt aminek a megfejtése a desztináció, mikor kibontja megfejti, és akkor odaadhatod a papírt.

De az is jó ötlet, hogy bekeretezed, akár a keretet is fel lehet kicsit hangulatosra díszíteni, utána abba tud is tenni egy képet ami az utazáson készült :-)

dec. 14. 11:01
Készíts egy szép borítékot, de kapni is lehet.
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
dec. 14. 10:56

Gondolom kaptár róla valami féle visszaigazolást. Az a telefonon mindenféle programmal fel tudod dobni (képernyő képet készítesz, ha nem lementhető formátum), karácsonyi keret teszel rá és kinyomtatod pl egy rossmannban, mint fényképet. Azt be egy borítékba és akkor már át is tudod adni.

Ha nem megy, akkor kérj segítséget valakitől a közeledben, aki kicsit ért a telefonokhoz.

dec. 14. 10:42
Sziasztok! Kellene pár ötlet, utazást ajándékozok karácsonyra, de nem tudom hogyan adjam át :( Csak egy papírlap, olyan semmilyen így odaadni. Mivel dobhatnám fel, vagy csinálhatnám "nagyobbra"?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook