Fogyókúrás ösztönző fórum :) (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok, és folytatom a tervemet :) Remélem mindenkinek jól megy, én most enyhén szólva kiestem a ritmusból :) De rohadtul nem adom fel, és folytatom, mert a célokat el kell érni! :)
Ahhhh, régen jártam erre, tényleg. Azóta belefogtam a Dukan diétába, mert a német kaják és söröcskék végképp betettek az alakomnak (ha volt még egyáltalán). A végső lökést az adta meg, hogy a barátnőm vett nekem koncertjegyet, és órákig öltöztem, mert nem fért rám semmi :-(((( Végül valamibe bepréseltem magam, de nagyon pocsék volt az egész, mert részint nem kaptam levegőt, részint ki érzi jól magát madárijesztőnek öltözve? ert nem azt vettem fel, amit szerettem volna, hanem ami RÁM FÉRT!!!!
Azóta leadtam 3 kilót, most azért küzdök, hogy
1. megtartsam, vissza ne hízzam
2. további kilókat szeretnék leadni
Veled mizujs?
Helló!
Hát, én még nem fogytam le, de igyekszem :D
Sziasztok! Megjöttem Németországból, jó volt. Sokat dolgoztunk, de azért nézelődtünk is hétvégén. Híztam 1 kilót, mert jókat ettünk este vendéglőben, és hát sörözgettünk is...
Úgyhogy most újra nekigyürkőzöm. Ti ár közben jól lefogytatok? Majd holnap visszaolvasok.
Tévén nézed? Én laptopomon és fejhalgatóval, így férjem addig tud az ágyból tévézni(tegnap épp meccset nézett).
Gépem jó nem zörög így akár amíg a gyerek alszik is tudnám csinálni, bár olyankor a lakást pakolászom össze.
Én is épp írtam a naplómba hogy rva angyalra nyomom! Netről töltöm le. (mamámnál láttam pár részt és bejön, meg anyu munkahelyén is minden gyerek nézi).
És tegnap a 45 perc simán ment sőt még mentem volna még 40-45percet, mert kivi vagyok a folytatásra:D
Csak ugye este már így is késő volt. Bár izzadtam így is szóval remélem használ valamit!
Köszi hogy visszafogadtatok:S
hidewatch-köszi a tanácsokat csak nem igen szeretem a teát.
De megpróbálok ujból belehúzni ma Barátok után elliptikusozok 40-45percet.
Helló ismét itt nálunk Jimjam :)
Egy jótanács begubózós napora:
Főzz rooibos teát, elvileg csökkenti az étvágyat, és nagyon finom ízesítés nélkül is, és nagyon kellemes hangulatot áraszt az illata :) Mindig, amikor ennél, előbb igyál teát, kb egy csészével minden alkalommal. Ha kb 3x ezt megtetted, és még mindig ennél, akkor egyél egy falatot abból, amit megkívántál :) Ez nekem be szokott válni, csak extrém esetekben nem, de olyankor nincs mit tenni, megadom magam ésszel, és eszem abból, amit kívánok, de igyekszem kontroll alatt tartani, hogy mennyit, tehát nem állok a nyitott hűtő előtt, és úgy :D
Na jó, abbahagytam az észosztást :D:D Üdv újra itt :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)