Fogyókúra verseny 05.26.-tól (beszélgetés)
Hát itt is meghalt a lelkesedés:(
Én elértem a 60 kilót (ez volt az álomsúlyom, amikor elkezdtem 74 kilóról).
De megyek még lejjebb pár kilót....
Inkább milyen alacsony:)) 156 cm. Vastag csontozatú vagyok, így a magasságomhoz "való" 48-58 kilós súlyhatárok közül hozzám inkább az 58 illik. De majd meglátjuk.
Úgy látszik nekem szerencsém van, olyanok naplóit olvasom, akik engem is motiválnak:) Ha néha bűnözöl az nem baj, emberek vagyunk, nem gépek. Én is fogyhattam volna gyorsabban, de hová rohanjak? Kicsi bűnökkel lassabban megy, de lelkileg kiegyensúlyozottabban mintha minden finomságot megtagadnánk magunktól.
mindig az volt h nem volt időm írni vagy bűnöztem és nem volt kedvem elszomorítani az olvasókat.. sok olyan blogot kezdtem el olvasni ahol folyton csaltak meg stb és mindig elvitte a motiváltságom szóval senkivel nem szeretnék kitolni.. :P
viszont a mérlegelőmet írom mindig amint változás történik így szemmel tudom tartani magamat.. jelenleg 75,6.. 79 körülről indultam és eddig egy egy rövidke időn kívül folyamatosan mennek le -0,3 -0,1 stb :D
a cseresznye meg annyira "hízlal a sok gyümölcscukor miatt" hogy tnap 80%-ban azt ettem és mára -0,4.. bár már 2napja stagnált..
amúgy milyen magas vagy? és kb mennyit szeretnél még fogyni?
Jó:)
Te hogy haladsz?
Láttam hogy nem írod a naplódat, pedig az lehet hogy segítene. Nekem legalábbis segített kontroll alatt tartani a kajálásomat:) Nem akarom cserbenhagyni az olvasóimat, úgyhogy kutya kötelességem volt lefogyni, ha már megígértem:) Ráadásul - bár ezerféle súlyról indultunk és más-más időpontban, meg persze másképp is fogyunk, mégis - van egy pici versenyhelyzet, ami húzza az embert. Ha elérem azt a súlyt amikor elégedett leszek magammal, akkor pedig meg kell tartani. Az sem lesz fáklyásmenet;) A naplózást akkor is folytatni fogom, az már biztos.
Nekem is jó hírem van:)) 74 kilóról kezdtem a fogyózást és 60 kiló volt az álomsúlyom. Hát a ma reggeli mérlegelésem eredménye: 60,5 kg :)))
Azért 60-nál még nem állok meg, de nem sokat akarok már fogyni:)
lányok! nagyon jó hírem van.. :) megéri fogyózni.. télen vettem egy inget magamnak és fogyókúra előtt nem sokkal fel akartam venni de a hasamon az alja húzott szét úh le is vehettem mert nem jó.. most viszont felvettem és enyhén nagy is volt a pocakomra!!!! :) ja és felvettem a vizsgázós nadrágomat amiben gyakorlatilag már csak megfulladni tudtam volna és a szentlélek tartotta rajtam.. az is kényelmes volt... :) kitartást csajok megéri! :D
lucamami amúgy nemtudom mi történt.. régen elestem erre a térdemre úh még az is lehet h az eső volt a baja, de már nem fáj csak néha pár percre belenyillal..
:) Marie, én is így jártam a Réka tornával, (akármelyikkel) még a kismamatornán is annyira nyomta, hogy alig bírtam szusszal. (és az izzasztónacit meg elég felhuzigálni magamra, mert mire beleigazgatom magam, már folyik rólam a víz! tegnap hintőporoztam magam, hogy könnyebben felhúzzam :))
Hú Odzsika, remélem nem erőltetted meg magad, vagy nem melegítettél előtte, hogy fáj a térded? nemrég én is cseresznyét vacsiztam :)
tegnap meg 2rudi, kis ropi amit Luca nem evett meg (igaz, ma reggel kereste, de csúnya anya tegnap megette), egy fél norbi csokis puding volt a vacsi, és ettől is fogytam :) ugyanis ma mértem eddigi legkevesebb súlyomat : 63,9 és 64,0 között vacillált a mérleg :) HURRÁÁÁÁ
Csajok nálam kilátásban vérnéni...
Tegnap ezért voltam annyira éhes, de megálltam!
Mozogni csak a séták, egyenlőre, de hamarosan Zumba újratöltve!!!
Tegnap fél óra ellipszis, az izzasztónadrágban, nasi nuku, nagyon jó voltam, úgyhogy hátba veregettem magam! :)
hogy megy csajok?
Sziasztok!
Csütörtökön elutaztunk, csak ma álltam mérlegre.
10 deka jött vissza, szóval 2.6 a mínusz eddig, ami jó ha azt nézem, hogy nem igazán ügyeltem hétvégén..
Legalább vissza nem sok jött :)
Help, valaki! Nem tudtok valami gyógyteát, amitől minden nap kell WC-re menni???
Ez a 90 napos befagyasztja az emésztést!
Javasolt heti étrend:
1.nap
Reggeli: 1 szelet alacsony szénhidrát és magas rosttartalmú Starlight kenyér vagy rozskenyér, 1 nagy paprika, 50g pulykasonka
Tízórai: 50g túró, 2 kivi
Ebéd: Mustáros grill csirkemell görögsalátával
Uzsonna: 1 narancs
Vacsora: Sajttál (többféle sajt kb10-15dkg, dió, jégsaláta, paradicsom)
2.nap
Reggeli: 1 magos zsömle vagy 1 szelet alacsony szénhidrát és magas rosttartalmú Starlight kenyér, 2 tükörtojás, kígyóuborka
Tízórai: 1 alma
Ebéd: Fokhagymás fogas filé párolt cukkinivel és gombával
Uzsonna: vaníliás vagy csokis szójadesszert
Vacsora: Mozzarella paradicsommal (olívaolajjal leöntve, oregano)
3.nap
Reggeli: 1 szelet alacsony szénhidrát és magas rosttartalmú Starlight kenyér vagy rozskenyér, 40-50g pulykasonka, kockasajt, paprika
Tízórai: Almás túrókrém (alma, túró, joghurt, fahéj)
Ebéd: Pulykanyárs káposztasalátával (pulykamell, hagyma, paprika, cukkini)
Uzsonna: olajos magvak (mandula, kesudió, dió)
Vacsora: Csirkés cézár saláta vagy csirke helyett grillezett tofu
4.nap
Reggeli: Mandulás zabpelyhes natúr joghurt
Tízórai: 50g túró málnával
Ebéd: Sajtos grillezett pulykamell, grillzöldség (cukkini, padlizsán, paprika, hagyma)
Uzsonna: barack
Vacsora: alma-répa zeller saláta (só, bors, olívaolaj, citromlé, néhány szem dió), füstölt sajt
5.nap
Reggeli: 2 virsli, mustár, magos barna kenyér vagy alacsony szénhidrát és magas rosttartalmú Starlight kenyér
Tízórai: csirkemell sonka, paradicsom
Ebéd: Grillezett sajt, friss olívaolajos salátával
Uzsonna: egy gyümölcsjoghurt vagy szójajoghurt
Vacsora: körözöttel töltött paprika
6.nap
Reggeli: 2 főtt tojás, 1 teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítós vagy alacsony szénhidrát és magas rosttartalmú Starlight kenyér
Tízórai: eper
Ebéd: Paprikás csirke, Barna rizs (Star light), uborkasaláta
Uzsonna: Zöldségek (paprika, uborka, répa) zöldfűszeres kefir mártogatóval
Vacsora: 2-3 grillezett virsli tzatzikivel
7.nap
Reggeli: 1 szelet magos vagy Starlight kenyér 50 g camembert sajt, kaliforniai paprika
Tízórai: 2 kivi
Ebéd: Rakott karfiol, brokkoli (zöldségek megpárolva, pirított darált hús vajas tepsibe rétegezve, tetejére sajt, megsütni)
Uzsonna: 50g túró málnával
Vacsora: Tonhalsaláta (tonhalkonzerv, friss salátalevél, paradicsom, olívabogyó, olívaolaj)
Plusz minden nap 1,5-2 liter víz
Ezt az étrendet követve állítólag 5 kg-t lehet fogyni!
Sziasztok!
Reggel 59,7-et mutatott a mérleg, többet, mint szombaton :SSSS
Lassan itt a mensi...
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon.
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.