Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy! (beszélgetés)
Köszönöm a tippeket!
Örülök,hogy van kihez fordulni ha elakadok!
Biztos,hogy máskor is lesznek kérdéseim!
Mégegyszer köszi,és változtatni fogok!
Na szóval...Tegyük hozzá, hogy én a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás híve vagyok, és személy szerint senkit nem buzdítanék divatos diéták alkalmazására.
A puffasztott rizs egyszerű szénhidrát, tehát este minek. Bár mivel annyira kevés kalória van benne (3 szelet kb 100 kcal), ezért végülis mindegy. A virsli és a felvágott, hát abban semmi nincs, ami egészséges (fehérjetartalom szinte semmi, ellenben állati zsírok, állati és egyéb származékok viszont annál inkább). A majonéz, hát attól eltekintve, hogy nincs benne cukor és így a kalóriatartalmát csökkentették, hát attól még...de mondjuk ez lényegtelen, főleg, ha kevés. Ami jó volt benne, az az uborka (egyedül).
Én mondjuk lecserélném ezt sovány húsra, vagy alacsony zsírtartalmú, cukormentes tejtermékre, és hozzá valami zöldség, ez lehet nyers, párolt(bár a pároltat kicsit könnebben emészti a szervezet, nálam legalábbis). Vagy én szoktam zöldségkrémlevest csinálni (kevés vízben megpárolom a zöldséget, és az egészet leturmixolom, így minden egyéb nélkül krémes lesz, bele fűszerek, rá sovány reszelt sajt, én mondjuk a brokkolit imádom így).
Üdv: Andi
Természetesen érdekel,és szívesen fogadok ötleteket,hogy mit egyek!
Előre is köszönöm!
hello,
en csak most regiztem,es egy jo fej `online fogyi tarsat` keresek,akivel lelket tudunk onteni egymasba,ha tamad a `kajalhatnek` :-)
egyedul nem megy,konnyen feladom,szoval ha van valaki mas is akinek jobb egyutt `szenvedni` ,az irjon priviben legyszi.
amugy 22 eves vok,165cm es 61kg.zarojelben megjegyzem confront eat-elessel 2honap alatt6kilot hiztam(!!!!)amit most dobni akarok.
Villers!
Szerinted megfelelő a mai vacsim? 3 db puffasztott búza,párizsi, 3 szelet túrista felvágott,kígyóuborka,norbi update 1 majonéz (csak kevés), hagyma
Ezt írtad: "ebéd után már nem eszem, vagy legalábbis kenyeret csak reggelire, este 6 körül ha éhes vagyok max salátát, vagy virslit paradicsommal..." Hát ez nem az amit én írtam.
Szénhidrát még kell délben is. A virsli, hát az minden, csak nem jó táplálék (hús benne semmi, egyébként minden egyéb, zsír, állati és egyéb származékok, ja és só). Ebéd utám már semmi, hát ez se jó, hangsúlyozom enni kell! Jó dolgokat, keveset, de kell!!! Az amit itt leírsz, valószínűleg az alapanyagcserédre sem elég, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy annyi akkor kellene, ha egész nap meg sem mozdulsz!
Szia!
Tudom, hogy mindenkinek más jön be, ezért csak azt tudom leírni, ami nekem egyszer bejött. Ez pedig az update. Két hét alatt két kilót fogytam (sosem voltam híve a "gyorsan jó sokat" diétáknak), és utána sem azért állt meg, mert nem volt jó a diéta, hanem mert közbejöttek olyan dolgok, mint pl. költözködés, és nem volt időm foglalkozni vele. Az tetszett benne, hogy nem voltam éhes, és ehettem édességet is. Mellette minden nap tornáztam dvd-vel - én ilyen vagyok, akkor érzem, hogy tettem valamit, ha szakad rólam a víz. Amúgy most épp fogyókúra előtt állok, nekem is 6-7kiló mínusz a cél, szerintem megint ezzel a módszerrel próbálkozom. Én ezt tudnám ajánlani, szerintem egy próbát megér! A lényeg, hogy ne keseredj el! :) Sok szerencsét! ;)
szijasztok
hogy megy a fogyi?
egyébként sztem csak egyedül megy... legalábbis nekem ugy megy mert itthon nem támogatnak...:( csak piszkálnak hogy foggyak már le..43.5 kiló minuszom van, és
még 47.5 kilót kell fogynom és kész leszek:)
Mindenképp olyan módszert válassz,ami nem kúra.Hiszen az egyszer véget ér,jönnek a normális evések,és velük együtt a leadott kg-k is.A hugom pl. már másodszorra csinálja a 90 napos szétválasztó diétát,egyszer már leadott 13 kg-t.De amikor abbahagyta az mind vissza is jött.Tehát olyat kell választanod,ami hosszú távon működik.
Próbáld esetleg az update-et,vagy állíts össze étrendet magadnak,olyan ételekkel amiket szeretsz,de hagyd ki belőle a következőket: kenyér és társai (zsemle,kifli,pogácsa,bagett...)Helyette egyél teljeskiőrlésű dolgokat,de este már ezeket is hanyagold.Felejtsd el a krumplit,tésztát,köretként készíts fincsi salátákat.Natúr húsokat egyél,ne panírozz,mert az is nagyon hízlal.Cukor helyett édesítőt használj.Manapság rengeteg fajta kapható,kiváló főzéshez is,és nincs mellékíze sem!
Ha teheted akkor inkább olíva olajat használj!
Nagyon fontos a mozgás is!Ha eddig nem sportoltál,akkor valami lightosabb mozgással kezdj.Nem szabad hirtelen megerőltető gyakorlatokat végezni,mert sérülés is lehet belőle,és a kedved is elmegy.
Nagyon jó a szobabiciklizés,a pilates torna,és sokan dícsérik Norbi ducitréningjét is.
Ha bármi kérdésed van,én szívesen segítek!
Szia!
Diéta és torna-én legalább is most ezzel probálkozom!
Probáld meg te is!
Sok sikert-és kitartást!
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra! Gratulálok mindenkinek az eredményekhez! Kicsit irigy vagyok... Nekem soha nem volt elég az akaraterőm.
:(
23 éves vagyok és 25 kg felesleg van rajtam. Mit tudtok tanácsolni,hogy végre sikerüljön elérni a célomat?
Előre is köszi!
köszi-igyekszem bár néha elcsábulok!
Tegnap megnéztük 3-asba a gyerkőccel otthon a fedőneve pipőt és férjem csinállt nekem is pizzát.De majd letornászom.