Fogyni, Keto Slim segítségével..... (beszélgetés)
Nem kell, önkéntes.
"Tehát, honnan lehet megtudni azt, hogy az illető orvos mennyire ért ehhez a diétához? Vagy csak pénzt akar keresni?"
Úgy általában egyéb orvosok esetében honnan lehet tudni?
Olvasgass a pubmed-en, én is ott szoktam tájékozódni. Ott autentikus infót találsz.
Ezzel csak az a problémám, hogy még nem láttam semmi hitelt érdemlő tanulmányt, hogy ez igaz lenne:
" az elérhető élelmiszerekből már rég nem tudod bevinni a szükséges vitaminokat, nyomelemeket, kellenek a kiegészítők "
Szerintem, ez csak városi legenda,az étrendkiegészítők gyártói találták ki. Csak azt szabadna bevenni, aminek OGYI száma van...
Hozzáértők? A páromnak a háziorvos javasolta ( persze magánrendelésen ), hogy mit, hogyan egyen. A ketogén szinten a három keresztig jutott el. ( Vérvétel)
Tehát, honnan lehet megtudni azt, hogy az illető orvos mennyire ért ehhez a diétához? Vagy csak pénzt akar keresni?
Egyébként, miért kell neked évek óta ketogén diétán élned?
Köszi értem már. Ezzel nem próbálkozom
Fogyi alapokat tudom fogytam is de jó lenne még. Nehéz betartanom.
Tökéletesen leírtad: nincsenek csoda diéták és tabletták.
Kevesebb kaja, több mozgás. Ennyi a titok.
Én a helyedben gyorsan elfelejteném. A ketogén diéta azt jelenti, hogy nem viszel be, csak minimális szénhidrátot, így a szervezeted a ketózis állapotába kerül. A máj ketonokat termel és azok szolgáltatják az energiát. Egy darabig megy, én 3 kilót fogytam 2 hét alatt, a párom 10 kilót 2 hónap alatt. Az anyagcserénket teljesen tönkretette, nekem egy, a páromnak 3 hónap kellett, hogy visszaálljon a normál helyzetbe. Biztos lehet másképp is csinálni, el kell olvasni az ide vonatkozó irodalmat. Azt azért tudni kell ( egy onkológus véleménye szerint ) a szervezetnek minimum 150 g szénhidrátra van szüksége naponta, különben tönkreteszi magát.
Hogy ezt a ketózist hogyan lehet elérni tablettákkal, hát ez szerintem az átverés netovábbja.
Nincsenek tabletták a bűntetlen fogyáshoz... csak kemény edzés, de mindenből kell enni. Szénhidrát, fehérje, zsír, nyomelemek.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?