Fogyatékosság (beszélgetés)
DE innen nem leget tudni, hogy kit takar a hhhh333?
Vajon ki lehet nyomozni, ha már ő sem mutatkozik.
BÚÉK NEKTEK...
KERESEM SOS.hhhh3333-at,2012.február 25-én 23:14-kor volt utoljára az oldalon.(mármint a HOXA-n nem itt a fórumon)
NAGYON KÉREM AKI TUD SEGÍTSEN-köszönöm
Hasonló esetről van szó-lehet hogy egymás segítségére tudnánk lenni!!!
Kik nem engedtek versenyezni?
Milyen fogyatékossággal élsz?
Sajnálom:-( Leszünk ám a barátaid, de tényleg!
Mik az álmaid, miben akadályoztak meg?
Hát jó, akkor felsorolás szintjén, hogy kiférjen :)
Kiskoromban szüleim nemtörődömségével a még on dolgot okozták, ezen kívül megakadályoztak abban hogy az álmaimat valóra váltsam. Ezen kívül összehoztak egy 40 milkós adósságot, amiben most fuldoklunk. Ronda vagyok, és hülye a hangom, mert bár nem diagnosztizáltan de valszeg hormonzavaraim voltak/vannak, oolyan szintű tömegiszonyom van hogy egész nap sírnék, ami szar mert még iskolába járok. Akkor van ugyebár ez a lenti dolog, emiatt olyan gátlásosság ami miatt még beszélgetni se beszélgettem élőben soha lánnyal, mert megnémulok és nem tudok a szemébe nézni, akkor se ha alig ismerjük egymást. Barátom sincs. Depressziós vagyok, valamint elfojtott érzelmeim miatt dühkitöréseim amiket igyekszem magamban tartani illetve magam ellen fordítani. Más most nem jut eszembe, mert nem szoktam így felsorolni, úgyh valami biztos hogy kimaradt :) 1-2 éve megy ez, azóta persze nem is tanulok, mert dolgozni nem akarok azért hogy aztán magányba egy üres lakásba érkezzek munka után. Kösz hogy leírhattam.
Hát... a teljes lemondás a célom összességében, de azért reménykedek még pár hónapig....
Kösz a válaszokat még egyszer
Rajtam hegek vannak, a hasam tele szépen, több, mint 50 centi vágás fel-alá, és elég kriminális látvány. Jó, persze, ez más azért, de én is néha tartok a reakciótól, eddig szerencsére nem volt semmi negatív.
Szerintem ne félj próbálkozni! Csak bunkó hülye p*csákkal ne kezdj.. :)
Áhh, nem merem én ezt mutogatni.. :) :s
Meg ennél már nincs nagyon értelme, mert a rossz lemezek kiszedésénél még 1-2 centit rövidülne, ahhoz meg már tényleg no komment...
Értem.
Voltál urológusnál a görbülettel?
Nincs makkom. levágták az egész felső részt a nyílástól.
A görbület amióta az eszemet tudom
Jaj... Bocs!!! Tök félreértettem, azt hittem, hogy te vagy a lány, és a fiúnak van ilyen problémája!
Nehéz ma a felfogásom...
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Kinek jár fogyatékossági támogatás?
- Testi fogyatékosság kizáró ok egy társkereső hirdetésben?
- Dolgozott már valaki középsúlyos értelmi fogyatékosok között?
- Értelmi fogyatékos fiatalt nevelők. Ti hogy oldjátok meg?
- Mennyi ápolási díjat adnak, ha valaki súlyos testi fogyatékos?