Fogy valaki lúgositással? (beszélgetés)
Ja...meg rengeteg folyadék kell, min. 2liter. Ezzel egy kicsit el tudod nyomni az éhségérzetet.
Sokan dilinek néznek, mert állandóan 1literes flakonnal mászkálok. Viszem mindenhová.
Azt én sem tudom. A diétámmal nagyon jól haladok 2 hét alatt lement 2.6 kiló.
De ugyanúgy szoktam kivánni a tiltott dolgokat. Van amikor nagyokat nyelek, miközben a család eszik...
De kibirom és hamar készitek egy nagy banánturmixot, hogy ne érezzem magam rosszul(sójatejből, zöldebb banánból és nyirfacukorral).
Szerintem az egész elhatározás kérdése...nekem fél évbe telt mire rávettem magam, hogy kell tenni valamit.
a lúgositó diétám alatt iszom a supergreenst. Ez is egy lúgositó ital. Napi 2 litert.
A ph9-ről is hallottam, ez olcsóbb, mint amit én iszok.
És hatásos? Fogytál valamit tőle?
Én 9 napja ezzel a módszerrel akarok lefogyni. Nem vagyok annyira túlsúlyos, a testtömegindexem a normális határán mozog.
Én ezzel a módszerrel akarok lefogyni.
Szed valaki valamit a diéta mellé? Tapasztalatok!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a lúgosítás segít, ha nem esünk teherbe?Milyen termékek vannak lúgosításra?
- Lúgosítás szódabikarbónával? Van valakinek tapasztalata?
- Próbálta már valaki lúgosítás céljából a Zöldmező varázsfű teakeveréket?Tapasztalatok?
- Fehérjedús étrend, szénhidrát diéta és lúgosítás egyidőben. Van valakinek bármilyen használható ötlete, hogyan lehet ezt kivitelezni?
- Lúgosítás fogyás nélkül
- Fogyás, méregtelenítés lúgosítással. A lúgosító kávét próbálta már valaki?