Fogműtét után... (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nem túl drága,de ügyes fogorvost?
viszont nem bántja a másik 2 fogadat!
Belegondolni? Na, azt nem szabad! :-DD
Azt nem szeretném.Még belegondolni is rossz hogy kerül oda be....
Meg hát,az ára se semmi!
én kihúzatnám.
Azért jól nézesd meg, mert ha már gyökérkezelték, és elvileg éréketlen, akkotr valami alatta lehet a gond, és nehogy ott maradjon, mikor felteszik a másikat...
Talán segíthet:
121. oldal
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem se idegenkedj a mű fogtól. Nagyon szépen meg tudják ma már csinálni, nem úgy, mint 40 évvel ezelőtt, amikor messziről látszott, kiszúrható volt. És nincs mindenre magyarázat. A gyógyítás tapasztalatok sokaságából épül, de mindig van egy kivétel, amire még nem volt eddig példa, így a doki sem tud rá kézenfekvő megoldást.
Amúgy pedig meglepődnél, ha tudnád, hogy hány embernek van 30 éves korára mű foga, csak ezzel nem szoktak dicsekedni, de ettől még így van...
Ha nem röntgenezte meg már vagy 15x akkor egyszer sem.Nem érti a dokim sem.A felső,első fogamról van szó.Látványosan szürkül megint.Most kaptam Dalacint+Donalgint.
Amikor kiszedi a gyökértömést és csak ideiglenest rak be,akkor mindig elmúlik a fájdalom.
Csináltak róla panoráma röntgent?
Az a baj, hogy a gyökérkezelt fogat gyulladt gócnak tekintik. Lehet alatta van valami. :( Engem is ezzel riogatnak. :((
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV?
- Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell)
- Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit?
- Fogműtét után (még benn vannak a varratok) mennyi idő után lehet tejféléket enni-inni?
- Fogműtét után mivel "gyorsíthatom" a gyógyulást?